1 op 1 coaching traject

1 op 1 coaching traject

Stel je voor dat je jouw bewustzijn verandert van belemmering en tekort naar een nieuw bewustzijn waarin jij jezelf naar je werkelijke waarde gaat behandelen. Je stapt in een nieuwe energie met een nieuwe toekomst. Hetgeen dat ik doe is jou begeleiden naar je zelfliefde, je innerlijke rust, je eigenwaarde en naar je krachtbron van je ziel. Als je leeft vanuit je kracht van liefde is alles dat je echt wilt mogelijk.

Laten we starten

Door de jaren heen zijn er mensen bij mij gekomen die soms al jaren in behandeling waren bij deskundigen zonder een grote doorbraak.

Met mijn ervaring als coach, therapeut, medium, healer en ondernemer en door de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd en mijn levenservaring, ben ik in staat om direct naar de kern te gaan van de oorzaak van jouw handelen, overtuiging, belemmeringen en blinde vlekken, je lichamelijke en psychologische klachten. Weten waarom je jezelf dwarsboomt om te zijn wie je bent is de eerste stap naar je bevrijding.
Door de opleidingen, trainen en mijn verruimde intuïtie, ben ik er om jou op een plezierige manier te begeleiding om jezelf tot op celniveau te bevrijden van belemmerende overtuigingen en blokkades. Je ontvangt begeleiding om de weg vrij te maken om naar een leven vol liefde, geluk succes en overvloed.

Balans tussen lichaam en geest

Wanneer jij het jezelf waard vindt om met rijkdom te leven, breng je je brein en je gevoel op een lijn. Dit evenwicht is een must om je ultieme wens in je toekomst te verwelkomen. Rijkdom is voor iedereen anders. Wat zou voor jou rijkdom zijn?
Rijkdom is voor mij jezelf zijn en leven vanuit je passie waardoor het voor jou geen probleem is om stappen te ondernemen naar een gelukkig leven.
Alles verstandelijk beredeneren verdwijnt op de achtergrond en je leeft vanuit een open hart. Je gedachten zorgen voor je belemmering en daarom loop je vast op privé en zakelijk vlak.

Lichaam, de geest en de ziel zijn één. De balans tussen de drie geeft een gezonder levenswijze en rust in het brein. Alles van de natuur en de kosmische energieën zijn met de mens en het dierenrijk verbonden. Een onevenwichtigheid in één van de drie verbindingen veroorzaakt uiteindelijk  ziekte in het lichaam of in de geest. Dagelijkse verbinding met de 3-eenheid door meditatie, beweging en juiste voeding geeft een diep vertrouwen en een rijk leven, met innerlijke vrijheid en een leven in overvloed en wijsheid.

In het 1 op 1 coachen traject  voor een bewust waardevol LEVEN, worden spiritualiteit, het bewustzijn, de SFQ ademtechniek, technieken en de werkmethoden samengebracht om je belemmerende overtuigingen, je onzekerheden, je blinde vlekken, en je angst helder te krijgen. Want als je weet wat de oorzaak is, dan kun je verwerken, zodat jij kan beginnen met onbevangen leven en ondernemen, genieten van het leven en rijkdom kan aantrekken omdat jij jezelf waarde geeft.

10 keer  ondersteuning die jij nodig hebt om jezelf te zijn en innerlijke rijkdom en rust toe te laten.

Doeltreffend coachen

Ik deel mijn kennis graag om een positieve transformatie te volbrengen en hoop dat jij op jouw beurt ook jouw positieve energie doorgeeft. We bestaan immers allemaal uit dezelfde celdelingen, energie en zijn allemaal een spiritueel wezen met een aard doel en willen allemaal liefde.

Ik heb de opleidingen Medium-therapeut, Paramedisch & psychosociaal mediamiek therapeut, Trans-healer, bij de Spirituele Academie met een diploma afgerond.
Psychologische en medische basiskennis (heden in opleiding), Traditionele Chinese geneeswijze Tuina & GuaSha, cupping, moxa bij Total Health met diploma afgerond.

Coachen (online) bij het Nederlandse taleninstituut, Recconection, TM Reiki III, Voeding en begeleiding bij, Spring Forest Qi-gong group leader zijn gecertificeerd.
De mediamieke therapie, transformatie coachen, business coachen en wandelsessie en holistische behandelingen zijn een verandering proces die inzetbaar is bij problemen op mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt