Mijn levensweg

Mijn ervaring en lessen van het leven.

Iedereen wilt gelukkig zijn en aansluiting voelen in je omgeving en gezien worden voor wie je bent. Helaas zijn er vele die dit niet hebben kunnen voelen of nu nog niet ervaren. Dat is jammer, maar begrijpelijk als de ervaringen van je verleden tussen jou en je geluk staat. De overtuigingen en ervaringen van het verleden kunnen je dwarsbomen om je wensen waar te maken. Er is vaak een belemmering waardoor de stappen niet gemaakt worden naar verandering, maar als je niet weet wat er tussen staat kan je het ook moeilijk positief veranderen.

Ik heb uit eigen ervaring meegemaakt dat ervaringen veel kennis bevatten en als een enorme wijsheid en kracht kan worden omgezet. Wat ik zou willen is dat jij ook achter je ware kracht en kennis komt en die ten positieve inzet in jouw leven waardoor je het geluk, de liefde en je succes zelf creëert en in staat bent om hiervan echt te genieten.

Het begin

Na een scheiding heb ik in 2010 mijn praktijk opgezet.  Het gebeurde na een gesprek met een bekend persoon die mij telefonisch een paar vragen stelde en mij introduceerde bij de media waardoor ik bij een tv-programma als coach hebt meegewerkt en ik honderden mensen met veel liefde mocht en kon begeleiden.

Intussen ben ik al meer dan 12 jaar werkzaam als medium therapeut, trans- healer, paramedisch en psychosociaal medium en als life-coach.  Door mijn praktijkervaring en levenservaring ben ik in staat om mijn cliënten op een doeltreffende wijze te begeleiden naar transformatie op een diep level. De klachten en de ware problematiek achter de lichamelijke, emotionele, mentale of energetische klachten zijn mij snel duidelijk. Hoe fijn is het als je de blokkades  kan transfermeren naar rust en stabiliteit? Ik begeleid je naar je ware zelf zonder al de zwaarte van je ervaringen. Uiteindelijk gaat het om het vinden van je ware zelf en deze omarmen.

De onzekerheid en andere gevoelens omzetten naar kracht, positiviteit, innerlijke liefde, overvloed, passie, blijdschap, geluk, creativiteit, gezondheid geeft voldoening en waarde in je leven.

Wanneer jij jezelf ontdekt, dan leef je vanuit je ziel en is je hart je leiding!

Annie Hulters

Groeien en leren

Op jonge leeftijd overleed, na een ziek bed, onze te jonge moeder van toen 39 jaar. Ik was 13 jaar oud en had het gevoel dat ik mijn veilige haven had verloren. Het verlies van mijn moeder had nogal een impact. Doordat ik mijn gevoel niet kon verwerken ontstond er op latere leeftijd een depressie.

Jaren later kon ik pas echt mijn verdriet voelen en  doordat ik mijn moeder op een energetische wijze ervoer- die mij de  boodschap gaf om  niet op te geven-  ging ik weer meer naar buiten en op zoek naar een manier om mijn verdriet te verwerken.  Ik ging, na het blokkeren van het contact met de spirituele begeleiding, weer communiceren met de spirituele wereld om ons heen. Wat ik hiermee kon werd duidelijk toen ik spontaan contact maakte met gidsen en de energie van overleden dierbare die informatie doorgaven als er een boodschap doorgegeven mocht worden aan diegene het nodig hadden om een eigen pad te volgen.

Op mijn 23-jarige leeftijd verloren we tevens onze vader aan een onnatuurlijke dood. Deze gebeurtenis liet mij des te meer inzien dat je de keus hebt hoe je met je ervaring omgaat.

Genieten of stilstaan?

Je hebt niet altijd de controle over je leven en al helemaal niet over het moment van heengaan. Daarom is het des te belangrijker om te genieten van het leven zolang het er is.

Het heeft door mijn ervaringen en overtuigingen een tijd geduurd, maar uiteindelijk ben ik het leven als meer waardevol gaan ervaren en ben ik uit een rol gestapt die niet voedend was. Nu geniet ik van de kleine momenten! De veilige haven en het ultieme liefde gevoel heb ik in mezelf mogen vinden en dit was een waardevolle levensles.

Ik ging genieten van het leven!

Jij bent onbetaalbaar!

Een waardevol leven is voor mij een leven vol van innerlijke zelfliefde, acceptatie, leven vanuit je hart en met de verbinding met je lichaam. Het is een leven waarin je  volledig jezelf kan zijn en innerlijk geluksgevoel ervaart, succes en vreugde verwelkomt. Dit is goud waard en zeker ook bereikbaar voor jou.

Als jij je ware zelf ontdekt, dan leef je vanuit je ziel en is je hart je leiding!

Van leven in angst naar leven vanuit vertrouwen!  Deze verandering heeft bijgedragen aan wie ik nu ben.

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0