Paramedisch en psychosociaal mediumschap

Oorzaak en betekenis van je klacht

Je lichaam en je brein zijn één. Alle ervaringen in je leven kunnen een impact hebben op je lichaam. Als je klachten ondervindt zonder of met een aan te wijzen oorzaak, dan kan dit tevens te maken hebben met een eerdere ervaring in je leven. Met een paramedisch & psychosociaal consult krijg je inzicht in de reden van je klacht.

Je hebt me d.m.v. een geleide visualisatie geholpen, om te komen tot de oorzaak van de eczeem op mijn handen. Heel bijzonder om te ervaren en fijn om je hulp te mogen ontvangen. Je hebt me geholpen om door emoties heen te gaan. De huid op mijn handen verbetert naar gezonde huid. Bedankt voor je hulp.

Anoniem

Raadpleeg je eigen lijf 

Om goed  voor je lichaam en mind te zorgen is het belangrijk om voldoende water te drinken. Je brein en lichaam bestaan uit een grote hoeveelheid water… Vul dus dagelijks je water behoefte aan met 1.5 liter water.

Paramedisch en psychosociaal mediumschap is een naast de dokter methode. Tijdens het consult zult je leren hoe je zelf kunt communiceren met je lijf!

Wat je lichaam je zeggen wilt

Jouw consult bij: 

(Chronische) lichamelijke klachten
Eczeem en huidproblemen
Gewicht problematiek
Burn-out-klachten
Langdurige stress.
Verwerkingsprocessen.
Trauma behandeling
Geestelijke en lichamelijke vermoeidheid
Vecht-vluchtgedrag
Lichamelijk en geestelijk misbruik of mishandeling, Incest
Verslaving
Depressieve gevoelens
ADHD, Autisme
Nachtmerries
Borderline, claustrofobie
Fobieën: straat, autorijden, hoogtevrees, vliegen, voeding, spreken openbaar, Verlating- bindingangst
Angst voor sterven

Destructieve gedachten

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0