Holistisch consult

De oorzaak van je klacht helder in beeld

 

Wat is de emotionele of mentale oorzaak van jouw onrust, pijn en verdriet? Soms ligt de oorzaak ver in je verleden en is het lastig om erbij te komen. Met mediamieke: NLP, regressietherapie, hypnotherapie, familieopstellingen en coachen kom je eerder bij de werkelijke kern van je klacht. Hoeveel jaar het geleden is heeft geen impact op het consult. Ik begeleid jouw naar je onderbewustzijn en daar ligt de sleutel die je zoekt.  De stap naar de verandering van je leven.

 

Benadering op 5 niveaus

Ontwikkel je bijzondere kwaliteiten. 

Jij bent, net als je medemens, uniek met bijzondere kwaliteiten. Je ervaringen in je leven kunnen een lading achterlaten die je belemmerd om van je leven te genieten of te gaan staan voor wie je wilt zijn. Met het holistisch consult kijk ik naar jou als mens met een lichamelijke, emotionele of mentale klacht en en naar je energetisch systeem en naar je  spiritueel lichaam.

Het was zo bevrijdend dat het nog nauwelijks in woorden is te vangen voor mij.
50 jaar heeft de dood, de pijn en de eenzaamheid die ik ervoer in mijn energetisch systeem gezeten en dat het zo een impact had, dat zat altijd nog in het onderbewustzijn
En door dat ene uurtje is deze hele laag uit mijn energetisch veld opgelost.
Oh ik ben je zo dankbaar. Wat kan zoiets een rem zijn in je leven. Wat mooi dat mijn bewustzijn dat kan ervaren. Het gaat super goed met mij. Nogmaals dank.
Jani

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0