Inschrijving en Betaling

Ontwikkelen en begeleiding op weg  naar je ware zelf.

Nog een paar dagen en dan gaan we met plezier jouw transformatie tegemoet. Schrijf snel je gegevens in op het onderstaande formulier en druk op de inschrijven button  in om niets te missen!

Geweldig dat jij klaar bent om de verdieping met je ware kracht te gaan ervaren. Op jouw manier ontwikkelen en kijken wat bij je past. Wie jij bent is hierin de grootste leer. Je leert om te gaan met je intuïtieve zintuigen en hoe jij je dromen en andere boodschappen kunt vertalen in een begrijpbare taal.

3 dagen lessen in spiritualiteit en bewustzijn   475  euro incl BTW

Schrijf je nu in en doe mee!

Totaal: € -

Ik zie erna uit je te ontmoeten.
Annie

Inschrijf kosten 25,00 bij termijn betaling. Deze kosten wordt verrekend bij betalen van het totale bedrag, zodat je alleen de kosten van de cursus betaald.
Binnen een week na de inschrijving krijg je een betalingsmogelijkheid en  dient de rest betaling uiterst 1 week voor aanvang op de rekening van Tresmirfia te zijn voldaan met de mededeling:  je naam en 1e cursus datum.

3 dagen Spiritueel bewustzijn : Groeien naar zelfvertrouwen.
Data: 16 Juni, 30 Juni en 14 Juli  2018.
Locatie Sliedrecht

Totaal: € -

3 daagse training waarin je  verdiept in de onderbewuste taal van je lichaam en je geest. Hoe jij beter kan  luisteren naar de boodschappen en dit leren vertalen naar je cliënt. De manier die gebruikt wordt om bij de kern van je cliënt te komen om inzicht te krijgen in diens emotie en gedachten. Je leert wat de werking is tussen je gedachten en je lichaam en hoe je dit om kunt zetten om positief naar je cliënt te brengen.

Totaal: € -

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt