Boodschap van een dierbare

 In Blog

De energie van de engelen

Van tijd tot tijd vind ik het geweldig om oude gebouwen en zo ook kerken te bezoeken. Zo heb ik een tijd geleden de oude kerk in Oudenbosch bezocht. Vanaf het moment van binnentreden was de energie al te voelen en voelde dat er iets bijzonders stond te gebeuren. Ken je dit gevoel?

Toen ik binnen was in de kerk keek ik als vanzelf naar boven. Het plafond boven mij was vol van een sprankelende energie met de vorm van kleine engelen. Ik zag de energie en voelde de warmte en het welkome gevoel overspoelde mij direct en een beetje verbaast bleef ik een tijdje stil staan. Mijn hoofd was vol met allerlei vragen. Wat betekende dit en waarom waren het de kleine engelen die mij begroten op deze mooie zomerdag? Daar zou ik spoedig een antwoord op krijgen.

Na eerst een tijdje te genieten van de energie die te voelen was in de kerk liep ik uiteindelijk naar de winkel die in de kelder van de kerk in gevestigd. Ik liep de wenteltrap af naar beneden en het eerste dat mij opviel was de dame achter de toonbank. Toch gaf ik niet te veel aandacht aan deze dame, want ik kon nog niet helemaal plaatsen wat er later zou gebeuren…

Ik kon de trap niet op zonder het geven van de boodschap.

Tijdens het lopen en het zien van kerkelijke beelden en kettingen en andere items, bleef mijn aandacht telkens weer teruggaan naar de dame achter de toonbank. Ik voelde intuïtief dat ze het zwaar heeft, maar hé in een kerk een gesprek aangaan met een totale vreemde was zelfs voor mij een grote drempel. Steeds meer kwam ze in mijn hoofd, maar ik besloot om het gesprek niet aan te gaan en liep weer naar de trap om naar boven te gaan. De eerste treden gingen makkelijk, maar op de derde treden stond ik stil. Ik werd tegengehouden om verder te lopen en kon mijn voet niet verzetten naar de volgende trede. Een jonge man verscheen ik mijn zicht en hij liet mij zien dat hij overleden was. Hij wees naar de vrouw achter de balie en zei dat haar leven pijnlijk is door het verdriet van haar overleden zoon.

Hij vroeg mij een boodschap te brengen die haar zou helpen om het verdriet te verwerken. Aangezien ik de vierde treden niet op kon en dus intuïtief voelde dat de moeder de boodschap mocht ontvangen liep ik met enige aarzeling richting de vrouw. Deze keek onmiddellijk op met een verschikte blik in haar ogen. Het leek of ze voelde wat er stond te gebeuren.

Ik vroeg haar of ik haar iets mocht vertellen en dat ik een boodschap van een dierbare had ontvangen. Ik beschreef het uiterlijk en de reden van overleiden van deze jonge man. Zij herkende de jonge man die een tijdje geleden overleden was. Haar zoon had een boodschap voor haar en die was: dat haar zoon er is en dat hij de boodschap heeft om door te gaan met het leven, -ik zal door privacy niet inhoudelijk in gaan op de exacte woorden-maar de reden van overlijden- maar enkele en privézaken van dat moment werden verteld om duidelijk te krijgen dat de boodschap echt van de zoon afkomstig waren. De vrouw achter de balie zei dat zij niet meer kom genieten van al het moois dat er ook is en alleen maar leefde in een gevoel van spijt en schuld, maar dat deze boodschap haar liet zien dat ze los mocht laten van haar geliefde en verder mag gaan met haar leven. Het voelde alsof ze al een tijdje zat te wachten op toestemming om te leven.

Verlichting en liefde weer openen….

Geef een beetje liefde vanuit je hart zonder iets terug te verlangen.

Opgelucht en dankbaar pakte ze mijn hand en bedankte mij. De zoon zag ik lachend staan en voelde een enorme liefde. Hij was in het totale licht. Geen pijn en geen zorgen… alleen maar verlichting en liefde. Zo mooi is het dus om een boodschap door te geven en te ontvangen van een dierbare.

Dankbaar liet ik richting de trap die mij naar de kerk zou leiden. Nu begreep ik waarom ik werd begroet door de aanwezigheid van engelen energie. De boodschap van de zoon die geven mocht worden kwam als een zegen voor de moeder die al vaker om hulp had geroepen.

Zoveel mensen lopen rond met verdriet om een dierbare die na een leven is heengegaan, maar ook mensen met een miskraam of een abortus hebben deze zelfde pijn vaak bij zich. Zie je pijn en verwerk jij verdriet. In een consult kun je tijd nemen om op een veilige manier te voelen en krijg je tekens van leven na het overlijden. Zo help je jezelf en de ziel van je geliefde verder naar een leven met meer sprankelende energie.


Dierbare zijn er, je hoeft ze alleen maar op te merken en in je hart mee te dragen

Annie Hulters

Recommended Posts
Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0
Vast zitten