Kwaliteit 

Als je wilt dat mensen op je werkvloer het beste leveren voor jouw bedrijf, dan is het noodzakelijk om te investeren in groei en te transformeren op een diep niveau.

In mijn business coachen traject transformeren wij niet alleen op het psychosociaal vlak, maar ook op emotioneel vlak transformeren. Een investering in jezelf en of  je personeel draagt bij aan een gezonde kwaliteit van je bedrijf. Je elimineert de oorzaak van eenpatroon waardoor je werknemer een verandering doormaakt op een dieper level. Burn-out, stress, strijd onder personeel etc. zijn een veel voorkomend probleem en kost de werkgever meer geld dan het oplevert.

 

 

Te hoge eisen.

Ik heb vanuit mijn rol als coach een luisterend oor en spiegel mensen op het meer bewust worden van hun levenshouding en -stijl en vooral hun eigen verantwoordelijkheid hierin: dit gaat over de balans houden of opnieuw vinden tussen werk en privé, waarbij mensen zichzelf vaak (vanuit perfectionisme) te hoge eisen stellen en hoe ze dit zélf kunnen verbeteren. 

En als host ben ik gewend om groepen en teams te begeleiden op procesniveau, dit gaat verder dan alleen het thema mentale gezondheid. Dit is een doeltreffende wijze waarin gedoken wordt in de zingeving van het leven en hoe je op een voedende wijze kunt functioneren op de werkvloer.

 

De oorzaak van het probleem

  • Een werknemer of ondernemer die kampt met burn-out voelt zich opgebrand en is niet langer in staat goed te functioneren.
  • Stress is een vooroploper op de welbekende burn-out en dient te worden aangepakt om ziekte verzuim te voorkomen.
  • Een gevoel van oneerlijkheid en plagen op de werkvloer veroorzaakt psychologische klachten en belemmerd de samenwerking.
  • Ziek meldingen zijn vaak de oorzaak van ongenoegen op de werkvloer.
  • De kosten bij ziekmelden komen vaak te hoog uit, omdat de intensieve begeleiding bij de meeste therapeuten een langere tijd in beslag neemt.

Wat krijgt je?

  • Je krijgt een coachen traject die bestaat uit een begeleiding van 10 keer per thema om vanuit de kern te transformeren. 
  • Je krijgt handvatten die nodig zijn om te werken aan een goede transformatie. 
  • Je krijgt gratis toegang tot 1 Spring Forest Qi-Gong oefening en 2 gratis meditaties die je helpen om stabiel te blijven.
  • Je krijgt ondersteuning via E-coachen mail consult. 

meet the team

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt