De mogelijkheden van traject coaching

Het menselijk bestaat uit meer dan enkel het lichaam. Er zijn meerdere lagen die verbinding hebben met: energetische velden, chakra’s, meridianen, kanalen die op diens beurt effect hebben op je emotionele, mentale en lichaam welzijn. Ik weet door mijn ervaring wat het betekent als je van binnenuit werkt om je probleem aan te pakken. Alles dat je van binnenuit naar buiten werkt zal een blijvende verandering in je bewustzijn veroorzaken. Jouw manier van transformatie zal je uiteindelijk een diepe verandering te weeg brengen. Geef jezelf de tijd om iets dat al een tijd in jou aanwezig is helder te krijgen en dat positief te transformeren.

Het aangeboden traject omvat het totale plaatje van je mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele niveau. Je kunt gaan transformeren van je mentale, emotionele en lichamelijke en spirituele (intuïtieve) klacht. De belemmeringen van de ervaring van dit leven en andere dimensies zijn het waard om te doorbreken en je te ontdoen van belemmerende overtuigingen en angsten zodat je daadwerkelijk kunt leren genieten van je mooie en innerlijke liefde.

Opnieuw kiezen

Wanneer jij het jezelf waard vindt om met een innerlijk vertrouwen en in je eigen kracht te leven, breng je je brein en je gevoel op een lijn. Deze lijn is een must om je wens in je toekomst te verwelkomen. In dit traject van bestaat uit 10 sessies pak jij de kern van je blokkade, pijn, belemmerende overtuiging, de herinnering op celniveau aan zodat je kan herkennen wat jouw tegenhoudt om echt geluk toe te laten en deze kan gaan loslaten door verwerking.

Innerlijke rijkdom is voor mij mezelf zijn en aardse rijkdom is voor mij leven vanuit mijn passie waardoor het voor geen probleem is om stappen te ondernemen naar een gelukkig leven vol met financiële rijkdom.

Annie

Verstandelijk beredeneren verdwijnt in een sessie op de achtergrond en je gaat meer vanuit je hart leven en kan je liefde laten stromen.  Je belemmerende gedachten zorgen voor je blokkade en daardoor loop je vast op privé en zakelijk vlak. Je verstand gebruiken in één lijn met je intuïtie zet veranderingen in gang. Je hebt altijd een keus om anders in  je leven.

Iedereen die kampt met hardnekkige traumatische patronen bij zichzelf en of opzoek is naar ‘wie ben ik’, mag ik Annie Hulters zeer van harte aanbevelen uit eigen zeer positieve ervaring. Annie staat gelijk aan puur, eerlijkheid en zuiverheid. Gun jezelf wel de tijd om te kunnen ervaren wat er echt met je gaat gebeuren na een consult van Annie. Wat er zich in jaren in je heeft vast genesteld, is er ook niet in één sessie uit. Lief zijn voor jezelf en naar je hart durven luisteren is de sleutel die Annie je laat zien. Je moet deze sleutel wel zelf pakken en omdraaien. Succes met jezelf. 🙂

Robert Reijnders

1 op 1 coachen traject

Wat kun je verwachten van een één op één traject.

 • Inzicht in de reden van je belemmering.
 • Niet voedende patronen blijvend doorbreken.
 • Innerlijke vrijheid ervaren en leven in je eigen kracht.
 • Je waarde leren omarmen en rijkdom toelaten in je leven.
 • Een traject van 10 keer waarin je intensief aan de slag gaat om je leven te veranderen naar meer rust, een andere mindset en transformatie op celniveau
 • Vrijmaken van obstakels, angsten en belemmerende overtuigingen door je verbinding met jezelf krachtig te maken.
 • Oude onverwerkte emoties eindelijk opruimen.
 • Een oude overtuiging ombuigen naar een nieuwe voedende overtuiging.
 • Leven vanuit eigenwaarde, zelfwaardering en zelfliefde
 • Rijkdom en plezier toelaten in je leven.
 • In staat zijn om in je hoge staat van bewustzijn en positieve mindset te ontwikkelen.
 • Creëren van een waardevolle toekomst.

Stel je voor dat je jouw bewustzijn verandert van belemmering en tekort naar een nieuw bewustzijn waarin jij jezelf naar je werkelijke waarde gaat behandelen.  Je stapt met een nieuwe energie in je nieuwe toekomst. Hetgeen dat ik doe is jou begeleiden naar je zelfliefde, je innerlijke rust, je eigenwaarde en naar je krachtbron van je ziel. Als je leeft vanuit je kracht van liefde is alles dat je echt wilt mogelijk.

Wat ik belangrijk vind is mijn persoonlijke ontwikkeling en de ballast die ik meedraag vanaf mijn jeugd te leren loslaten.
Daarom heb ik Annie ingeschakeld en regelmatig consulten bij haar gehad, en nog steeds.
De manier waarop Annie de spiegel voorhoudt en je laat inzien waar problemen vandaan komen die al tientallen jaren spelen vind ik erg prettig.
Zo kom ik elke keer weer een stapje verder in mijn eigen ontwikkeling. Elke keer als ik een consult heb gehad dan voelt dat positief en kan ik weer werken aan de volgende stap.
Zo heb ik mede door Annie de afgelopen jaren veel inzichten gekregen die me vooruit helpen.
Ook bij fysieke klachten die ik heb gehad heb ik consulten gehad waarbij de klachten zo goed als verdwenen. Ze laat me inzien dat de geest veel invloed heeft op het menselijk lichaam.
Tevens heb ik de cursus intuïtieve & spirituele ontwikkeling gevolgd, deze was zeer leerzaam en is op een heel prettige manier gegeven.
F

INTERESSE IN 1-OP-1 COACHING?

Doorbreken van oude patronen

Ben jij toe aan een doorbraak in je emotie, gedachten, je lichaam of je business? Ben je er klaar voor om de transformatie te maken naar innerlijke rust, innerlijke kracht, liefde en klaar om het verleden los te laten en om een waardevolle toekomst te verwelkomen?

Ik heb van dichtbij ondervonden dat de beste manier van transformatie van binnen naar buiten werkt. Alle energieën (zo ook gedachten en emoties) staan met elkaar in verbinding en hebben een uitwerking in je aards en spirituele lichaam.

Het fysiek, emotioneel, mentaal en het spirituele & intuïtieve bewustzijn niveau zijn verbonden en beïnvloeden elkaar.

 

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt