Welkom medewerkers van de gemeente Druten Wijchen.

Wat bijzonder en gaaf dat je hier bent. Je kunt op het onderstaande formulier aanvinken van welke module(s) van de training ‘vooral jezelf worden de verdieping’ je gebruik wilt maken. Dit is een vernieuwde training die volgt op ‘vooral jezelf worden’.

Graag de gegevens invullen, zodat je de inloggegevens in je mail ontvangt op 16- 17 november 2020 en je gebruik kan maken van het aanbod.

In het formulier staat een bedrag van 0,01 cent, maar deze wordt niet van je rekening afgeschreven. Het totale bedrag wordt voor je voldaan door de gemeente Druten Wijchen.

Heb je vragen over het aanbod en wil je sparren om te kijken wat bij jou past? Overleggen kan altijd. Neem contact met mij op en dan kijken we samen wat bij je past.  De keus ligt natuurlijk bij jou!

Annie

Training ‘ vooral jezelf worden’ de verdieping. 

is gericht op een positieve transformatie die begint bij het herkennen van je triggers en valkuilen. De training  ‘Jezelf worden’ bestaat uit meerdere modules met vraagstellingen en oefeningen en meditaties die bijdragen aan het ontdekken van je ware essentie.

 

Burn-out en stress en overprikkeling zijn veelvoorkomend in deze tijden. Daarom zijn alle module gericht op persoonlijke groei en stimuleer ik beweging en meditatie om op elk moment innerlijk stabiliteit te ervaren en vitaal te blijven. Elke module of training bestaan uit sheets met kennis over de gekozen module en oefeningen en meditaties. Samen werken we aan een positieve werks- privésfeer en aan het behouden van de innerlijke rust.

 

 

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0