Consulten

Jouw kans op verandering!

In mijn consulten transformeren we de oorzaak van je probleem vanuit de kern. Hierdoor maakt de belemmering in je leven plaats voor geluk en innerlijke rust. 

Door van binnen naar buiten te werken heeft een consult een blijvend resultaat. Dit veroorzaakt een nieuwe overtuiging een nieuwe manier van leven, waarin je een positieve mindset en innerlijke rust gaat ervaren.

Wat zou het voor jou betekenen als je vrij zou zijn van belemmerende overtuigingen, niet voedend gedrag en je verlost zou zijn van verstikkende emoties die klachten veroorzaken op fysiek en mentaal vlak?

Stel je voor wat de impact kan zijn als jij jezelf kan omarmen en jezelf durft te zijn?
Wat zou de kwaliteit van je leven zijn als je bevrijd bent van de donker wolken en de zwaarte die je tegenhoudt om echt te genieten en succes te hebben?

Je zult meer genieten, liefde toelaten, in rijkdom leven, innerlijke rust ervaren, succesvol zijn, omdat jij het jezelf waard gaat vinden om geluk toe te laten.

De barsten in je hart of in je ziel kun je niet meer laten verdwijnen. De nog aanwezige herinnering in je lichaam en in je gedachten plus de bijbehorende pijn kun je wel transformeren, zodat je weer geluk en rijkdom toe durft te laten en een waardevol leven gaat creëren.

Annie

 

Wil jij  transformeren  op lichaam, geest en ziel niveau?

In mijn consulten gaan we op een holistische wijze te werk. De mens bestaat  uit een samenwerkend mechanisme op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. In een consult wordt je gecoacht op je mindset en wordt de methoden van de therapie toegepast  dat gericht is op je gehele welzijn.  Dit is een consult dat je leven veranderd.

Waarom transformeren op gedachten en emotie? Het gedrag wordt door de gedachten aangestuurd en die sturen weer de emotie aan. Een visuele cirkel ontstaat wanneer het gedrag of de gedachten niet worden herkent en gevoed blijft. In je lichamelijke cel is er een ‘herinnering’ opgeslagen die de emotie en gevoelens ‘vast’ houdt en deze beïnvloeden weer je brein. Als je de emotie van het verleden niet verwerkt, dan hou je de belemmerende gedachten en handelen in stand. Deze opgeslagen emotie en gevoelens kunnen je in je privé en werk omgeving tegenhouden om een waardevol leven te creëren.

Wil je een leven toelaten waarin je meer kunt genieten, dan dien je niet alleen je ervaring in je hoofd te transformeren en aan de slag te gaan met je mindset, maar is het net zo belangrijk om op celniveau je opgeslagen emotie te transformeren. Wij transformeren samen op alle niveaus.

 

Nieuwe overtuigen doen wonderen.

Verandering is een genezend proces en heeft bij de een meer tijd nodig, dan bij de ander. Neem dan ook de tijd om iets dat je al langere tijd doet te veranderen naar een manier dat bij je past.

Een consult bevat therapeutische werkwijzen, methoden volgens de  mediamiek NLP, mediamieke mediamieke regressie, mediamieke hypnotherapie en familieopstelling, traditionele Chinese geneeswijzen & coachen die je op een bijzondere wijze contact laat maken met je kwaliteiten, waarde, zelfliefde, je kracht en met je ware essentie.

Transformeren vanuit de kern veroorzaakt een nieuwe overtuiging een nieuwe manier van leven.

HOE IK JE KAN HELPEN

Jezelf worden!

Op basis van de benoemde behandelvormen coach ik je om je belemmeringen achterwegen te laten. De kennis die je opdoet wordt van onbewust omgezet naar bewust. Dit is zelfkennis!

Wat zijn je:
• Belemmerende overtuigingen?
• Blokkade in je lichaam en geest?
• Oorzaak van je angsten?
• De oorzaak van je lichamelijke, emotionele en mentale klachten?

Je transformeert je mindset, je emotie en op celniveau (DNA) de opslag van een overtuiging die niet voedend is naar een positieve mindset en naar een lichter voelende lichaam en een opgeruimd hoofd.
Hierdoor voel je uiteindelijk een verandering, zodat je een mooi waardevol LEVEN kunt  creëren.

Een leven creëren waarin jij jezelf bent is mogelijk! Een vrij leven creëer je door  samen te kijken naar jouw blokkade en te transformeren voor een ware doorbraak en bevrijding.

Een leven waarin jij jezelf  durft te zijn is waardevol!

Door mijn uitbreidende en diepgaande kennis  en mijn jarenlange ervaring is de kern van een probleem direct zichtbaar. Tevens zie ik de oorzaak van je probleem en welke overtuiging je tegenhoudt om je wens om succesvol, innerlijke rust, vrijheid, zelfacceptatie en liefde toe te laten waardoor ik je helpt om de verandering te maken in je overtuigingen en je gevoel.

Stel je voor dat je jouw bewustzijn verandert van belemmering en tekort naar een nieuw bewustzijn waarin jij jezelf naar je werkelijke waarde gaat behandelen. Je stapt in een nieuwe gevoel en in een nieuwe overtuiging naar  een mooie toekomst. Hetgeen dat ik doe is jou begeleiden naar je zelfliefde, je innerlijke rust, je eigenwaarde en naar je krachtbron van je ziel. Als je leeft vanuit je kracht van liefde is alles dat je echt wilt mogelijk.

 

Ik kwam in eerste instantie voor een consult in verband met een trauma naar aanleiding van auto ongeluk waardoor ik nauwelijks nog zelf durfde te rijden of als passagier in een auto te zitten.

De eerste afspraak was heftig, maar ik wist gewoon dat ik bij Annie aan het juiste adres was.

Voor het 2e consult moest ik zelf 50min in de auto zitten wat best een stress in mijn lichaam veroorzaakte en na de behandeling zat ik zo ontspannen in de auto.

Na de 3e keer heb ik me aangemeld voor een cursus en ben nu al zo dankbaar voor de ervaringen die we zover hebben mogen doen. Ik kan me geen betere coach wensen, Annie doet echt fantastisch werk en is een echte Engel.
Liza

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt