Feel good therapist

 

Ik begeleid ondernemende vrouwen en mannen  die het gevoel hebben niet verder te komen door belemmeringen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Op een holistische wijze kijk ik naar het geheel van de mens.  Ik begeleid jou om jezelf te begrijpen meer uit je leven te halen, zodat er geleefd wordt vanuit de ware essentie en in rijkdom, geluk en innerlijke kracht.

Loop met mij jouw groeipad om je ware zelf te ontdekken.

Ontwikkeling en groei in je huidige leven kun je niet in 1 dag maken, maar het is wel degelijk mogelijk om je al in 1 uur tijd meer bewust te maken van datgene wat je (vaak onbewust) in stand houdt en wat je niet meer dient om door te groeien naar een leven van volledig jezelf kunnen zijn!

Met mijn levens veranderende therapie en -behandelingen neem je de eerste stap naar deze innerlijke verlichting, want dát is het.

Wat je ook hebt meegemaakt in je verleden en aan welk thema je ook wilt werken vanuit je conditionering…: alles is mogelijk om een groei te maken en eventuele aarzelingen en/of belemmeringen te laten verdwijnen, zolang jij met jezelf afspreekt om er ook écht voor te willen gaan.

Dus wil je een lichter leven met meer authenticiteit en geluk, dan zal ik je in een consult van één uur eerst naar binnen laten gaan om zo de oorzaak van je probleem te (her)vinden welke je tegenhoudt om te genieten en het beste uit jezelf te halen. Ontwikkelen begint altijd met afwikkelen! En als dat proces eenmaal in gang is gezet, dan kun je onder mijn begeleiding de oorzaak gaan verwerken en accepteren waardoor je meer in balans komt en jezelf op een dieper level zult gaan begrijpen en vooral: je zult daadwerkelijk gaan leven zoals het voor jou aansluit en zoals jij dat wilt!

 

Je staat er niet alleen voor, want ik loop met je mee op je weg naar een vrijer en opgeruimdere toekomst.

 

Wie wil jij zijn?

Waarom doe ik wat ik doe?

Het is mijn levensdoel om de mens te begeleiden om de weg terug te vinden naar de ware essentie en diens kracht neer te  zetten in je huidige leven.

Kennis en opleiding

Ik deel mijn kennis graag om een positieve transformatie te volbrengen en hoop dat jij op jouw beurt ook jouw positieve energie doorgeeft. We bestaan immers allemaal uit dezelfde celdelingen, energie en zijn allemaal een spiritueel wezen met een aards doel.

Genoten opleidingen:

  • Medium-therapeut.
  • Paramedisch & psychosociaal medium-therapeut.
  • Trans-healer.
  • Psychologische en medische basiskennis.
  • Traditionele Chinese geneeswijze; Tuina massage & GuaSha body & facial, cupping, moxa.

Gecertificeerd in:

  • Coachen.
  • Recconection.
  • TM Reiki III.
  • Voeding bij kanker volgens de TCM.
  • Spring Forest Qi-gong group leader.
Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt