Annie Hulters

Ik ben Annie Hulters.

Ik help de ondernemende vrouw die het gevoel heeft op emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel niveau ‘vast te zitten’ om vanuit intuïtie te leven waardoor ze geluk, rijkdom, kracht en succes ervaart. Hierdoor leeft ze vanuit bewustzijn en luistert ze naar het lichaam en haar intuïtie en wordt ze in contact gebracht met haar ware kracht en plezier heeft in haar privé en zakelijke leven.

Waar ik in geloof.

Ik geloof in de kracht die in ons allen aanwezig is. Door de ervaringen van het leven slaan we emoties en overtuigingen op in de geest en in de cel van het lichaam. Door je eigen kracht, die ook in jou is opgeslagen, te vergroten kom je in contact met je ware essentie en ervaar je een positieve wending in je leven. Ook ik heb ervaringen ondervonden die mij hebben gevormd, toch heb ik mijn focus gelegd op positiviteit. Ik geloof dat alles dat je mee maakt jou en mij als mens krachtiger maakt als we vanuit liefde blijven handelen. Liefde is ook je grenzen aangeven en spreken vanuit waarheid.

Het effect is dat jij jezelf durft te zijn en volledig op de aarde gaat staan, waardoor jij je doel behaald om succesvol, liefdevol, innerlijke wijsheid, je luistert naar je intuïtie en geluk kan toelaten. Ieder mens heeft een unieke kwaliteit en ik geloof dat je die kunt ervaren zodra je tijd neemt om jezelf te ontwikkelen.

Wie wil jij zijn?

Jij bent uniek.

Door mijn uitbreidende en diepgaande kennis  en mijn jarenlange ervaring is de kern van een probleem direct zichtbaar. Tevens zie ik de oorzaak van je probleem en welke overtuiging je tegenhoudt om je wens om succesvol, innerlijke rust, vrijheid, zelfacceptatie en liefde toe te laten waardoor ik je helpt om de verandering te maken in je overtuigingen en je gevoel.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt