Feel good therapist

Ik ben:

Als holistisch Medium- therapeut kijk ik naar de algehele gezondheid op vijf niveaus, omdat alle niveaus met elkaar in verbinding staan en elkaar versterken of ontkrachten. Ik kijk naar jou als  gehele mens en niet alleen vanuit de lichamelijke, emotionele of mentale klacht.

De diepere oorzaak van je klacht helder krijgen. Fysieke klachten zijn vaak de uitwerking van een disbalans op één of meerdere niveaus.

 1. De bewuste en onbewuste emotie van een ervaring uit je leven.
 2. Belemmerende overtuigingen en weggestopte gebeurtenissen.
 3. Disbalans in het energetisch veld blokkeert de doorstroming in je energetisch veld en uiteindelijk in je lichaam, je gedachten, je emotie en in je gevoel.
 4. De diepliggende oorzaken van je handelen en overtuigingen.

 

Loop met mij jouw groeipad om je ware zelf te ontdekken.

Ontwikkeling en groei in je huidige leven kun je niet in 1 dag maken, maar het is wel degelijk mogelijk om je al in 1 uur tijd meer bewust te maken van datgene wat je (vaak onbewust) in stand houdt en wat je niet meer dient om door te groeien naar een leven van volledig jezelf kunnen zijn!

Met mijn levens veranderende therapie en -behandelingen neem je de eerste stap naar deze innerlijke verlichting, want dát is het.

Wat je ook hebt meegemaakt in je verleden en aan welk thema je ook wilt werken…: alles is mogelijk om een groei te maken en eventuele aarzelingen en/of belemmeringen te laten verdwijnen, zolang jij met jezelf afspreekt om er ook écht voor te willen gaan.

Dus wil je een lichter leven met meer authenticiteit en geluk, dan zal ik je in een consult van één uur eerst naar binnen laten gaan om zo de oorzaak van je probleem te (her)vinden welke je tegenhoudt om te genieten en het beste uit jezelf te halen. Ontwikkelen begint altijd met afwikkelen! En als dat proces eenmaal in gang is gezet, dan kun je eventueel onder mijn begeleiding de oorzaak gaan verwerken en accepteren waardoor je meer in balans komt en jezelf op een dieper level zult gaan begrijpen en vooral: je zult daadwerkelijk gaan leven zoals het voor jou aansluit en zoals jij dat wilt!

 

Je staat er niet alleen voor, want ik loop met je mee op je weg naar een vrijer en opgeruimdere toekomst.

 

Wie wil jij zijn?

Waarom ik doe wat ik doe.

 

Het is mijn levensdoel om de mens te begeleiden om de weg terug te vinden naar de ware essentie en diens kracht neer te  zetten in je huidige leven.

Ik geloof dat we allemaal het ultieme geluk willen ervaren. Ik voel blijdschap wanneer ik getuigen ben van de groei van de mens waardoor ze het doel bereikt of na contact met de spirituele wereld of een overleden dierbare weer  vreugde  en geluksgevoel gaat ervaart. Dit geeft mij een enorme drive!

Leven zoals je bent en jezelf zijn en keuzes maken die plezier brengen is zo gaaf en geeft vreugde, vertrouwen, zelfwaarde, rijkdom en geluk. Het is mogelijk om op een lichte manier te leven waarin je luistert naar je intuïtie en weet wat goed voor je lichaam en je geest is, zodat je leeft op de manier die jij wilt.

Ik begeleid ondernemende vrouwen die ‘the next step’ willen maken naar een leven die past bij wie je werkelijk bent.

Kennis en opleiding

Ik deel mijn kennis graag om een positieve transformatie te volbrengen en hoop dat jij op jouw beurt ook jouw positieve energie doorgeeft. We bestaan immers allemaal uit dezelfde celdelingen, energie en zijn allemaal een spiritueel wezen met een aards doel.

Genoten opleidingen:

 • Medium-therapeut.
 • Paramedisch & psychosociaal medium-therapeut.
 • Trans-healer.
 • Psychologische en medische basiskennis.
 • Traditionele Chinese geneeswijze; Tuina massage & GuaSha body & facial, cupping, moxa.

Gecertificeerd in:

 • Coachen.
 • Recconection.
 • TM Reiki III Master
 • Voeding bij kanker volgens de TCM.
 • Spring Forest Qi-gong group leader.
Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt