Goed voor o.a.: kraaienpootjes, fronsrimpel vorming, verzakte huid, en activatie van collageen en een goede doorbloeding.

Niet bij: hartaandoeningen, gebruik van bloedverdunners, Zwangerschap en borstvoeding, niet intacte huid, direct na sport en of voeding, bij kanker (wel na de kanker en bij schoonverklaring van de arts) botox en of fillers, heftige trauma aan het hoofd.

Guasha van het lichaam: leukemie, bloedneigingen, trombocytopenie, hemofilie, bloedziekten, bloedverdunners( marcoumar), botbreuken, zwelling van de huid, ongewone afscheiding van de huid, psychische stoornissen, hernia, osteomyelitis, Chronische ziekten, nierziekten, extreme zwakte, drugs-alcohol misbruik, extreme vermoeidheid, extreme dorst, extreem overeten, reuma, jicht. Heb je deze klachten neem contact met mij op voor een evaluatie gesprek voor een andere behandeling.


Contra-indicatie Tuina massage en drukpunten activatie:

Tuina niet bij: ernstige hartklachten, kanker. tevens mag er niet op plaatsen met een open huid, kunstheup, buik bij zwangerschap mogen niet gemasseerd worden. Meld voor de behandeling weten of je zwanger bent of geopereerd bent.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt