Jouw afspraak naar verandering.

Je afspraak inplannen is nu nog makkelijker.

 

Je bent welkom

Noordwijkerhout

De plaats is bekend om zijn prachtig gekleurde tulpenvelden die in het voorjaar en in de zomer zichtbaar zijn. De locatie van de praktijk ligt vlakbij het centrum van het dorp waar je op het plein rondom de witte kerk iets te drinken of te eten kan nuttigen. Het is vanuit Noordwijkerhout een paar kilometer rijden naar het Noordzeestrand waar je uit kan waaien of je te trakteren op een heerlijk kopje thee/ koffie. Gewoon omdat je het waard bent!  

De wandelsessie

Uit je hoofd en in je lichaam! Je beland even in een andere omgeving waar je stappen maakt naar een veranderend leven. Met een hoofd dat rustig is kun je, na de wandeling in een prachtig natuur gebied, weer huiswaarts.

De wandelsessie is in het bosgebied bij Noordwijkerhout dat grenst aan het strand van Noordwijk. Deze locatie is met een route planner makkelijk te vinden en er is gelegenheid genoeg om na je wandeling te genieten van een drankje in de bijgelegen restaurantjes.

Neem voor tijdens je wandeling wat water mee en goed zittende schoeisel om de wandeling te maken.

Contact mogelijkheden

Locatie Sliedrecht

De praktijk in Sliedrecht is uitsluitend geopend op afspraak. Bel of mail om een afspraak te maken en dan kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden.

 

E-coachen

Telefonische, skype of mail contact helpt je met de vragen die je bezig houden. Loop je vast? Gun jezelf de rust en maak nu je afspraak!

E-caochen is de manier om een gesprek te voeren  in je eigen vertrouwde omgeving zonder de deur uit te gaan. Een goede en doeltreffende manier om rust in je hoofd en lichaam te krijgen.

Je maakt de afspraak makkelijk in de online planner en op de afgesproken tijd en datum bel je naar 06-24253560 of skype je naar  live:annie.jghulters_1.

Voor een mail consult mail je mij je naam, geboorte datum en je vraag(en) via mailcontact (rechts onderin dit scherm). Kosten 25,00 per mail consult en betaal achteraf de factuur die je in je mailbox ontvangt.

De factuur van het E-coachen consult kan je:

  • Vooraf betalen bij het online maken van je afspraak (geen extra kosten)
  • Overschrijven na je consult.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt