https://login.evicare.nl/specialist/924443bf-fe29-4d07-a694-6bcb25cfbc76/appointment

Healing en massage

De kracht van de gedachten

In alles zit energie.

De natuur, de kosmos, de mens, de gedachten en houding enz. Welke energiëen je wilt ervaren ligt bij jezelf. De ervaringen die dit leven vormen zullen niet altijd in harmonie zijn met je willen, maar keuzes en omstandigheden gebeuren niet zomaar. Een houding brengt een bepaalde gedachten teweeg en gedachten patronen kunnen een zware energie in je aura brengen die blijven hangen. Blijf je de gedachten voeden door negatief te blijven denken over jezelf, of anderen, dan kunnen deze een blokkade veroorzaken in de geest of in het lichaam .

Onverwerkt verdriet brengt  in het lichaam:

Pijn, duizeligheid, burn-out, depressie, blinde vlekken, belemmering, ziekte, roken en andere gewoonten, slaap problemen, vermoeidheid enz…

Weten waar jij heen wilt!

Er zijn vele vormen van energie healing.

 Magnetiseren, Trans-Healing, Reiki, Reconectieve energie, Zelf healing.

 Pijn is een teken van de ziel dat er iets speelt waar naar gekeken mag worden.

De “genezing” is je eigen proces door zelfgenezende vermogens.

Pijnverlichting, de weg naar balans

” Ik heb een bijzondere ervaring mee genomen uit de healing. Dit zal ik nooit vergeten. Het heeft mij een beeld gegeven over mijn eigen vertrouwen”.

Tera-Mai Reiki

Leven vanuit bewustzijn  is een manier van leven!

Wat is Reiki? Hoe leef je Reiki? Hoe stroomt Reiki? en wat kan Reiki voor je doen?

Het maakt je bewust van je eigen energie! Het is de reis die jij maken mag naar binnen. Binnenin je eigen bron ligt het goed dat je zoekt! Het zal jou laten zien wie jij bent en Reiki is dat wat jou kan helpen er te komen. Een onderdeel van Reiki is  meditatie. Meditatie brengt jou in contact met je zijn. Daarom en nog meer redenen organiseren wij meditatie uren die jou helpen om blokkades lost te laten en jezelf beter te leren ontspannen. In de meditaties kom je bij je onderbewuste die vele inzichten kunnen geven.

Annie Hulters begeleid jou samen met Petra Roodbol  naar een verdieping in je leven.

Inwijding I-II-III Tara-Mai behoren tot de mogelijkheid. Wij vinden het hierin belangrijk dat je je bewust bent van de verantwoordelijkheid die dit met zich mee brengt. Voor je in wordt gewijd worden er een aantal vragen aan je gesteld om zeker te zijn dat jij klaar bent om dit in je handen te nemen.

Qi ( levensenergie) de stagnatie zich bevindt op fysiek, emotioneel of/en mentaal vlak los maakt.

 

REIKI bevorderd de natuurlijke genezing.

REIKI heft blokkades op en bevordert ontspanning.

REIKI vitaliseert lichaam en geest.
REIKI reinigt van vergiften.
REIKI herstelt de harmonie van ziel en geestelijke welzijn.
REIKI werkt op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.
REIKI brengt de energiehuishouding in evenwicht.
REIKI werkt bij mens en dier.

Indien u komt voor een behandeling dient u zich te douchen met lavendel of rozen zeep /gel.  Sieraden, riem en sleutels gaan voor de behandeling af en in uw eigen bagage.

Tuina Massage

Chinli®-Tuina is een van de in de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruikte therapieën.  In China wordt deze massage (Tuina) al duizenden jaren in de ziekenhuizen toegepast. De resultaten die men hiermee bereikt zijn enorm.

Chinli®-Tuina massages stimuleren en reguleren het meridiaan-systeem waardoor de energie- en bloeddoorstroming in balans wordt gebracht zodat blokkades worden opgeheven. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Blokkades in dit systeem veroorzaken, volgens de Chinese Geneeskunde, ziektes en geestelijke onbalans. Door Chinli®-Tuina massages komen lichaam en geest weer in balans, verminderen en verdwijnen klachten en wordt de gezondheid bevorderd.

 

Cupping stimuleert het lympfesysteem en de doorbloeding. Er wordt nieuw lympfevocht in omloop gebracht waardoor weefsels beter gevoed worden en het bloed gezuiverd wordt.

Gua Sha wordt uitgevoerd op de externe laag van het lichaam. Gha Sha reinigt je van binnenuit, omdat afvalstoffen naar de oppervlakte worden gebracht. Het stimuleerd de bloedsomloop en het immuumsysteem waardoor blokkades worden opgeheven. Klachten van nek , schouder , R.S.I, rug, migraine, vermoeidheid, stress en burn-out kunnen hiermee behandeld worden.

Door regelmatig Gua Sha te doen verhoog je de weerstand en word je fitter.

Moxa is een behandeling met een moca stick die een warmtestraling verspreid over en in het te behandelde gebied.
De behandeling wordt als plezierig en ontspannend ervaren.
Bijvoetkruid is het hoofdbestanddeel van de moxastick.

Moxa is aan te bevelen bij chronische pijnen, slapte van weefsel, slapeloosheid, gebrekkige energie in het lichaam, blokkade van doorstroming. Ook littekens kunnen goed behandeld worden met deze techniek.

Levensveranderende ervaring

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt