Transformatie op dNA niveau

jouw verandering op een dieper level

Ieder persoon ervaar de healing op een andere manier en dit komt door jouw unieke ervaring tijdens de sessie. De werking van de sessie ervaart de één na 1 sessie en de ander heeft meerdere sessies nodig om iets te veranderenn op een dieper level. Alles gebeurt op de manier die goed is voor jou als ontvanger. 

Soms gebeurt de healing op de manier die je verwacht en soms wordt er eerst iets aangeraakt dat belangrijk is om een echte verandering in stand te brengen. Het proces en het verloop en de uitwerking ervan hoeven we niet te begrijpen, je hoeft het alleen maar waar te nemen. 

 

Als je blokkerende energie niet opruimd, dan heb je kans op klachten in je lichaam, op emotioneel en op mentaal niveau. 

Waarom zou vast blijven zitten in oude ervaringen? Met deze bijzondere en doeltreffende manier heb jij de kans om je energetisch systeem en je zenuwstelsel op te schonen en vrij te maken van blokkerende energie.  De energie Healing is vaak een leven veranderende ervaring, waarbij hogere frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. 

Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had.  De frequentie van licht en informatie weet precies wat er nodig is om jouw transformatie in gang te zetten.


zij gingen je al voor

Jolanda

Ik heb de healing als zeer prettig ervaren. Er kwamen beelden van iets dat ik niet los kon laten. Nu merk ik dat ik er al veel beter mee om kan gaan. Als vanzelf kwam er veel meer ruimte in mezelf. 

Nathalja

Wat een bijzondere ervaring. De eerste behandeling gehad en ik merkte gelijk een verschil. Een aanrader!

Anoniem

Na drie sessie zijn er vele veranderingen doorgezet in mijn patronen. Ik voelde mij na de eerste sessie al veel rustiger en merkte verschil op meerdere vlakken. 

Veranderingen en healing vanuit je onderbewuste waar pijn en herinnering ligt opgeslagen.

98,00 

Reconnect healing 

In een sessie - incl gesprek en healing- van 60/ 70 minuten kom je in contact met de energie van hogere weten en intelligentie. Je ervaart de sessie in stilte en vanuit je eigen innerlijke ervaring. Een doeltreffende verandering. 


Aanbevolen sessie: 3 sessies van een 60/ 70 minuten incl gesprek en healing. 

Losse sessie van 60/ 70 minuten is ook mogelijk. 

Reconnect: wat kan je verwachten

Een leven veranderend consult

Meer rust en overzicht!

Zo veel meer rust in mijn hoofd. 

Een leven veranderend consult

Ik maak contact met anderen!

Een tijdje na de healing ben ik meer gaan aangeven wat ik wil en mezelf serieus gaan nemen.

Een leven veranderend consult

Ik zorg beter voor mezelf! 

Ik gun mezelf veel meer leuke dingen en daardoor gaat alles veel makkelijker. Dit merk ik in mijn werk en in mijn prive leven. Ik durf stappen te maken. 

Een leven veranderend consult
Een leven veranderend consult
Een leven veranderend consult

van onschatbare waarde.

Een reconnect healing van Annie ontvangen is een bijzondere reis. Al meerdere malen heeft deze vorm van healing mij in korte tijd veel inzichten gegeven. Welke mij helpen om meer in lijn te komen met wie ik werkelijk ben. De begeleiding van Annie als therapeut is enorm waardevol. Met veel liefde en vol licht heeft ze mij afgelopen jaar geholpen. Het geen voor mij van onschatbare waarde is. En tevens waar ik heel dankbaar🙏voor ben.

Leer hoe je kunt werken met je zelfgenezend vermogen.

70,00 

tara mai Reiki 

Healing vanuit de vier elementen: aarde, lucht, vuur en water


  • Bevordert de natuurlijke genezing
  • Herstelt de balans tussen lichaam en geest
  • Brengt je energie weer in balans
  • Heft blokkade op
  • Werkt ontspannend
  • Heeft effect op alle lagen van je bewustzijn. 


Behandeling; 50/ 60 minuten