Transformatie op dNA niveau

jouw verandering op een dieper level

Waarom vast blijven zitten in oude ervaringen als er een bijzondere en doeltreffende manier is om je energetisch systeem en je zenuwstelsel op te schonen en vrij te maken van blokkerende energie.  

Heb jij last van klachten? Dan heb je groot kans dat ook jij een blok aan je been hebt hangen die je maar niet los krijgt. Laten we samen gaan onderzoeken wat jij mag opruimen zodat je weer met een vrijer en opgeruimder gevoel kunt genieten van je leven. Stel je open voor de hogere frequentie van licht en informatie die er is om jouw bewustzijn te vergroten. Als jij je vanuit jezelf meer bewust wordt van je blok die je tegenhoudt om te genieten, te spelen, vanuit overvloed te leven of om  echt te zijn wie je werkelijk bent dan kan jij jezelf bevrijden. 


Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had.  De frequentie van licht en informatie weet precies wat er nodig is om jouw transformatie in gang te zetten. 


De energie Healing is vaak een leven veranderende ervaring, waarbij hogere frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. 


zij gingen je al voor

Jolanda

Ik heb de healing als zeer prettig ervaren. Er kwamen beelden van iets dat ik niet los kon laten. Nu merk ik dat ik er al veel beter mee om kan gaan. Als vanzelf kwam er veel meer ruimte in mezelf. 

Nathalja

Wat een bijzondere ervaring. De eerste behandeling gehad en ik merkte gelijk een verschil. Een aanrader!

Anoniem

Na drie sessie zijn er vele veranderingen doorgezet in mijn patronen. Ik voelde mij na de eerste sessie al veel rustiger en merkte verschil op meerdere vlakken.