Gelaat massage

Verjongend-ontspannend-liftend-doorbloedend-heilzaam.

Gezicht massage

Gua-sha gezichtsmassage: een zachte en ontspannende behandeling voor een  frissere uitstraling.

Met een speciale jade steen schrapen wij op een zachte wijze langs de meridianen (energiebanen) en geven we lichte druk op de acupunctuur punten op het gelaat en het hoofd.  De massage heeft  een positief effect op de algehele gezondheid.

Zones die wij behandelen: gezicht, nek en decolleté en hoofd.

Druk: Lichte tot gemiddelde druk.

Effect van de behandeling: ontspanning, stressvermindering en stimulering van uw bloedsomloop. Daarnaast vertraagt een gezichtsmassage uw verouderingsproces, geeft het een verzorgend gevoel en zorgt het voor een gezonde gloed.

Wij gebruiken in de praktijk uitsluitend natuurlijke oliën die de huid reinigen en voeden.

Ontspanning

De werking van Guasha

De schraaptechniek die wij in de praktijk toepassen zorgen voor het losmaken van afvalstoffen. Hierdoor ervaar je een betere bloedstroom en dat is belangrijk voor lichaam en geest.

Techniek: zachte en ontspannende massage van de nek en gezicht met een Jade steen.
Doel: de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren.
Effect: de kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat.

Duur:45 minuten

Is er sprake van: botox, filler of is er sprake van kanker, hartaandoeningen, gebruik bloedverdunners, zwangerschap of borstvoeding? Neem eerst contact met mij op om je behandeling te bespreken.

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0