Retraite in Ibiza

The way to Paradise!

De wonderbaarlijke innerlijke reis die je leidt naar je werkelijke ik! Deze dagen staan in het teken van je eigen vrouwelijke kracht. Om de een of andere reden ben je misschien je ware essentie uit het oog verloren of kun je door een oorzaak je vrouwelijke energie niet neer zetten door: o.a. religie, je opvoeding, een traumatische ervaring, je beroep, je omgeving ect. Hoe fijn is het om jezelf  op een dieper level te (her)ontdekken en dat op een geweldig eiland?

 

Ibiza heeft bijzondere  krachtplaatsen die diep verbonden zijn met moeder aarde, prachtige landschappen, ruimte, rust en stilte, maar ook Ibiza stad dat bruist van het nachtleven, een heerlijke keuken en vriendelijke mensen. Kortom, alles voor een veelzijdige reis, waarin we samen zowel een stukje Ibiza als onszelf gaan ontdekken.

Thuis komen in jezelf!

 

Wat een reis! Wil je diepgang en een leuke tijd, dan moet je hier zijn. Ik ga zeker nog eens mee.

Lisa

Je unieke  energie (meer) ontwikkelen en benutten tijdens het retraite in Ibiza. Thuis komen en vertrouwd raken met je vrouwelijke energie met

 

 • (basis) Yin en Vinyasa Yoga,
 • ademhaling balans,
 • groep coachen sessies,
 • Reiki en energiebehandelingen gericht op balanceren van je energie,
 • transformatie oefeningen,
 • spirituele ontwikkeling training.
 • je zintuigelijke waarneming en bewustzijn verruimen.

Activeer je vrouwelijke kracht om op jouw manier te leven. Je bent uniek en hoe gaaf zou het zijn om je  levenslijn te  bewandelen op de manier die jij verkiest? In de spiritueel bewustzijn training die wij jou aanbieden ga begeleiden wij jou op deze dagen naar je ware essentie.

 

 

 

 

 

Prijs voor de bewustzijn training dagen.

Niet inbegrepen:  Verblijf en vlucht naar en van Ibiza, transfer naar het hotel, ontbijt- lunch- diner – alle drankjes en persoonlijke uitgaven – reis- en/of annuleringsverzekering en eventueel bij te boeken privé consulten.

Zon, zee en strand in Ibiza

Laten we samen groeien

Op een interactieve manier ontdek je wat jouw kwaliteiten zijn en ervaar je dat jij uniek bent en hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Je innerlijke zintuigen leer je bewust herkennen en te gebruiken in je dagelijks leven.  Je energetisch veld van je aura en je chakra’s worden besproken en geactiveerd,  zodat jij je nog meer bewust wordt van de mogelijkheden om nog meer in je eigen kracht te gaan staan.

Wat komt aan bod? 

 • Je activeer je vrouwelijke energie.
 • Je komt achter de werking van het kwantumveld.
 • Je leer hou jij je gedachten van de geest kunt opmerken en positief kunt gebruiken om te creëren.
 • Je ontdekt je ziel je leert hoe jij hiernaar kunt luisteren.
 • Leer hoe je een meditatie kunt gebruiken om negatieve lading los te laten en je energie kunt reinigen.

 

Inbegrepen: deelname aan 4 Spiritueel bewustzijn dagen ( prijs: 897,00 p.p)  incl: Groep coachen, persoonlijk transformatie consult of healing en incl koffie en thee en water tijdens de training.

Groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Jouw unieke ik ontdekken

Op de spirituele en magische reis begeleiden Annie Hulters en Reikimaster Petra Roodbol je naar je authenticiteit. De reis voor vrouwen om elkaar te laten groeien naar vrouwelijke energie, zelfvertrouwen, liefde en verbinding. Je kunt zo veel meer als je geloofd in je eigen kunnen en daarom begeleiden wij jou met de eerste stap naar je vrouwelijke kracht.

Let op! Omdat iedereen andere wensen heeft hebben wij ervoor gekozen alleen de bewustzijn dagen aan te beiden. Lees aandachtig het kopje: ‘niet inbegrepen’, zodat je niet voor verassingen komt te staan. De doorgang van de reis is bij minimaal 6 deelnemers. De definitieve doorgang wordt 1 maand voor aanvang van de eerste training dag per mail bevestigd.

 

Niet inbegrepen:  Verblijf en vlucht naar en van Ibiza, transfer naar het hotel, ontbijt- lunch- diner – alle drankjes en persoonlijke uitgaven – reis- en/of annuleringsverzekering en eventueel bij te boeken privé consulten.

Neem contact op met reisbureau Schiebroek voor een onbezorgde reis naar je bestemming.

Petra en Annie verblijven in het Sol Beach hotel in Santa Eularia.

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt