Beste lezer,

Het Corona virus heeft een groot deel van Europa in zijn macht en mensen zijn bezig met de angst rondom dit nieuwe virus. In het document, dat je kunt openen door op de onderstaande knop te drukken, vindt je kenmerken en klachten over het virus, maar ook een ademoefening waaruit je de globale conditie van je longen kunt voelen.

Reageer vanuit liefde en rust i.p.v reageren vanuit angst en tekorten!

Ik raad je aan om in deze tijd van onrust toch relax te blijven door te mediteren of een wandeling te maken in de buitenlucht. Als je het lastig vindt om niet mee te worden gesleurd door alle hectiek of angsten om je heen, dan is het goed om een moment in te lassen om terug te gaan naar het moment van nu. Hoe? Bewust je ademhaling te voelen en door je situatie van nu realistisch te evalueren. Je komt dan vaak weten wat nodig is om goed voor jezelf te zorgen en soms is dat alleen al rust om alles te overzien.

Begroet elkaar met de handen tegen elkaar, zoals NAMASTE! (ik eer het licht in jou)

1. Oordeel niet en veroordeel niet. 2. Probeer mee te leven, maar niet in medelijden te reageren. 3. Blijf je verantwoordelijkheid nemen over je eigen hygiëne. 4. Maak bewuste keuzes i.p.v. vanuit angst. 4. Help je naaste indien het nodig is, maar met behoudt van eigen gezondheid. ( bijvoorbeeld boodschapjes bij de voordeur als een ander het niet kan).

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0