Massage & aura en chakra healing

Lichaam massage en energie healing

GOLD Treatment

Wij weten dat het belangrijk is om je lichaam los te maken en om te ontspannen. Met de combi van massage en aura healing activeert je op een doeltreffende wijze je lichaam en  breng je rust in je geest. De werkende kracht van de energie healing zorg voor een energetische update.

De chakra’s en kanalen van energie in je lichaam en worden weer in balans gebracht.

Samen met de behandelaar  bespreek je eerst je klachten en de behandeling. Wij werken uitsluitend met natuurlijke oliën.

Balans in je lichaam en in je geest

Gold behandeling

We starten met de massage om je spieren en weefsels los te maken en de meridianen te stimuleren om blokkades te elimineren. In het lichaam bevinden zich kanalen die energie vervoeren. Indien er sprake is van een blokkade kunnen er klachten in het lichaam of op emotioneel vlak  optreden.  Eerst behandelt de masseur het lichaam om de energie weer optimaal te laten stromen.

Na de massage kun je heerlijk ontspannen met de chakra healing. Deze behandeling draagt bij aan het opschonen van je energie kanalen en je auraveld.

 

  • Klachten aan rug, schouder, nek, benen, armen, hoofd.
  • Bevordering van de natuurlijke zelfgenezing.
  • Vitaliseer lichaam en geest.
  • Harmoniseert de ziel en geestelijk welzijn.
  • Heft blokkade op en bevordert ontspanning.
  • Reinigt de chakra’s en laat je energie op.

Duur: 90 minuten

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt