Massage

de behandeling tegen stress, onrust en je klacht.

Massage tegen stress, onrust en je klacht. 

Heb jij last van stress, onrust of lichamelijke ongemak?  Dan is massage gericht op lichamelijke klacht en voor ontspanning iets voor jou.

Regelmatige massage helpt om stress en onrust in je lichaam en geest te verminderen. Met de technieken van Tuina Massage gaan we niet alleen dieper in op de lichamelijke klacht, maar bespreken wij ook de oorzaak van je probleem/klacht.

Voorafgaand aan de massage in Sliedrecht  bespreken we dan ook eerst je klacht en bespreken we jouw behandeling.

Met  zachte, gemiddelde of harde druk wordt de massage gegeven. Er kan sprake zijn van het raken van de zogenaamde ‘auw shit’ punten in je lichaam en dat kan is sommige gevallen te voelen zijn. Dit betekend echter dat een blokkade wordt aangepakt en we die weer laten stromen waardoor je lichaam het zelf genezend vermogen activeert.

Er wordt uitsluitend  gewerkt met natuurlijke oliën. In sommige gevallen is het mogelijk op op de kleding te behandelen. Vraag naar de mogelijkheden als je geen massage met olie wilt, maar wel je klacht wilt verlichten.

Ontspanningsmassage 

Met Tuina massage volgens de Chinese geneeswijzen worden problemen behandeld waarvoor in het westen osteopaten, chiropractors, fysiotherapeuten, sportmasseurs nodig zijn. Tuina is effectief, omdat het niet naast het effect op spieren en gewrichten ook effect heeft op emotioneel, mentaal, lichamelijk  welzijn en zorgt voor een doorstroming van QI (levensenergie). Als holistisch therapeut stel ik vragen over gezondheid en levenswijze om je zo goed mogelijk te helpen.

 • De zogenaamde knopen in de spieren.
 • Stijve spieren.
 • Zenuwproblemen.
 • Aanhoudende verkoudheden.
 • Kou in het lichaam.
 • Sommige gewricht klachten.
 • Hoofdpijnen, duizeligheid, maagklachten.
 • Obstipatie, buikpijn, spijsverteringproblemen.
 • Menstruatie problemen.
 • Spieratrofie, spierzwakte, reuma klachten.
 • Rug, schouder, nek, been pijnen.
 •  Ademhalingsproblemen, stress.

Ontspanningsmassage 

Ontspanning is op zijn tijd nodig om alles even los te laten. Een moment voor jou om volledig op te laden na je drukke werk dag, voor de ouder die tijd nodig heeft voor zichzelf of voor de student die de druk van het leren even mag laten zodat er weer ruimte is in je hoofd om te leren. Voor iedereen is een ontspannende massage goed.

Met de ontspannende massage activeer je een geluk hormoon en dit werkt zeker goed bij mensen die verdriet voelen of in een moeilijke tijd zitten.  Een reset door de ontspanningsmassage waarbij ik mij ook richt op de pijnpunten en blokkade in je lichaam zorgt voor innerlijke rust. Je kan er na een massage weer met frisse moed tegenaan.

 

Duur: 60 minuten  (70,00) Gehele lichaam massage of 30 minuten (40,00) Rug en nek massage.

Balans in je lichaam en in je geest

Happy client

Ik ben zelf geholpen met de massage op Chinese wijzen.  Hierdoor ben ik echt weer helemaal ontspannen na paniekaanvallen en angsten. De behandeling geeft gelijk resultaat. Echt een aanrader.

Lauri

Massage helpt voor 

Tuina massage voor (bijna) iedereen.  Baby’s, kinderen en volwassenen met elke leeftijd kunnen behandeld worden. Kinderen jonger dan 5 jaar worden op een andere manier behandelt dan mensen over de 5 jaar.

Tuina massage zorgt voor:

❏ Meer stabiliteit.

❏ Beter slapen.

❏ Verlichten van pijnklachten.

❏ Vrij maken van emotie.

❏ Ontspanning in je lichaam en geest.

❏ Doorstroming van je bloedcirculatie.

❏ Helpt om afval stoffen af te voeren.

❏ Verkrampte spieren losmakend.

❏ Sneller spierherstel.

❏ Zuivering en opladend.

Na de massage zullen spieren en weefsels plezieriger en verkwikt aanvoelen

Massage en Tara Mai Reiki behandeling

Met de massage en Tara Mai Reiki behandeling starten we eerst met de massage zodat je klacht wordt aangepakt en jij heerlijk kan ontspannen. De TM Reiki behandeling zorgt voor een doorstroming van energie in het energetisch lichaam waar zich kanalen bevinden  die energie vervoeren. Indien er sprake is van een blokkade kunnen er klachten in het lichaam of op emotioneel vlak  optreden.

 

 

Duur: 90 minuten (145,00)

Gua Sha gezichtsbehandeling

Gua Sha gezichtsbehandeling voor schoonheid en gezondheid.

Gua Sha wordt op een zachte manier toegepast om een betere doorstroming van energie, om de doorbloeding en lymfe circulatie in het gezicht te verbeteren.

De collageen productie wordt tijdens de behandeling gestimuleerd en afval stoffen worden verwijderd. Dit zorgt voor een strakkere en gladde bindweefsel en voor een frisse en gezonde huidskleur.

Er wordt gewerkt met een jade steen of een roller  die de doorbloeding stimuleert waardoor ouderdomsvlekken en rimpels kunnen verminderen.

Schouders, nek en hoofd zijn onderdeel van deze behandeling. Zorg voor een makkelijk zittende top waarbij de schouders en nek vrij zijn.

 

Duur: 45 minuten 62,50

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0