Ursula Thon

Een consult met Annie geeft je rust en vertrouwen in de toekomst, je wordt blijer met jezelf en daardoor krijg je betere contacten met anderen! Ieder consult is gericht op wat je nodig hebt op dat moment. Super fijn!

Monique Clavan 03-11-2020

Mijn afspraak met Annie was heel fijn. Eerlijk, oprecht en to the point.

Ik kwam bij Annie omdat ik niet meer verder wilde. Mijn zoontje was overleden en ik zag het leven niet meer zitten. Al veel geprobeerd maar niets hielp. De sessie met Annie hebben mij weer een doel gegeven om te leven en om meer rust te vinden. Oprecht dankbaar!

Ricardo

Je hebt me echt het mechanisme laten voelen, en dat vind ik heel knap, en natuurlijk ben ik er ongelooflijk blij mee. Zonder zwaarte, je houdt iets lichts en sprankelends, en bent doorlopend to the point.

Liesbeth Spits

Mijn probleem dat mij bij jou bracht, was rouwverwerking.
Ik was in 2010 binnen 7 maanden tijd mijn moeder, mijn vader en een oom, die eigenlijk een soort tweede vader was verloren.
Daar naast ben ik in 2014 getroffen door een herseninfarct en een hersenbloeding, waardoor ik linkszijdig verlamd ben geraakt, hierdoor ben ik afgekeurd en was ik mijn werk kwijt, wat ik altijd met heel veel liefde en plezier deed.
Door mijn handicap, ben ik ook mijn volledige zelfstandigheid kwijtgeraakt.
Jouw consult, heeft mij weer inzicht gegeven in mijn nieuwe ik, die om kon gaan met het verlies van de afgelopen jaren.
De persoonlijke en spirituele ontwikkeling heeft mijn zelfvertrouwen weer een boost gegeven.
Tijdens deze ontwikkeling, kwam jij met de vraag, of ik wat zag in mediamieke neurofeedback therapie.
Ik ben blij , dat ik die mogelijkheid met 2 handen heb aangegrepen.
Door deze therapie van jou in samenwerking met de fysiotherapeut, heb ik weer beweging gekregen in mijn linkerarm, ik ben ook veel helderder in mijn hoofd en kan mij beter en langer concentreren.
Jij , lieve Annie hebt mij zowel geestelijk als lichamelijk mezelf weer een heel stuk teruggegeven, waar ik je enorm dankbaar voor ben!!

Vanaf de eerste ontmoeting heb ik het contact met jou als heel warm en plezierig ervaren.
Jouw betrokkenheid en inlevingsvermogen, zijn enorm groot en een enorme steun.
Lieve Annie, je bent een prachtig mens en een voorbeeld voor de wereld.

Jan

Iedereen die kampt met hardnekkige traumatische patronen bij zichzelf en of opzoek is naar ‘wie ben ik’, mag ik Annie Hulters zeer van harte aanbevelen uit eigen zeer positieve ervaring. Annie staat gelijk aan puur, eerlijkheid en zuiverheid. Gun jezelf wel de tijd om te kunnen ervaren wat er echt met je gaat gebeuren na een consult van Annie. Wat er zich in jaren in je heeft vast genesteld, is er ook niet in één sessie uit. Lief zijn voor jezelf en naar je hart durven luisteren is de sleutel die Annie je laat zien. Je moet deze sleutel wel zelf pakken en omdraaien. Succes met jezelf. 🙂

Robert Reijnders

Je hebt me d.m.v. een geleide visualisatie geholpen, om te komen tot de oorzaak van de eczeem op mijn handen. Heel bijzonder om te ervaren en fijn om je hulp te mogen ontvangen. Je hebt me geholpen om door emoties heen te gaan. De huid op mijn handen verbetert naar gezonde huid. Bedankt voor je hulp.

Anoniem

Na een gesprek met jou is de onrust uit mijn hoofd en lichaam verdwenen je hebt een luisterend oor en je voelde precies wat ik voelde, ik kan nu weer genieten van het moment en het en het een later een plaatsje geven. Je hebt me weer met beide benen op de grond gezet. Ik ben helemaal tot rust gekomen. Het gesprek was erg helder hoe er mee om te gaan. Je hebt me echt geholpen. Bedankt voor je consult.

Betty

Heel fijn consult gehad van een mooi mens. Alles weer even op een rijtje gezet, waardoor ik verder kan.

Angelique

Je bent eerlijk en oprecht, je hebt een luisterend oor en in voor een goed gesprek. Je voelt precies wat ik voelde en je hebt de twijfel en de onrust uit mijn lichaam gehaald. Ik voel me weer ontspannen weet nu hoe ik er mee om moet gaan en kan genieten, maar er niet in blijven hangen. Ik voel me tevreden zoals het is en ik voel me er goed bij. Hartelijk bedankt. Lieve groet Anoniem

Je hebt een sterk invoelend vermogen, je analyses zijn precies en vol van mededogen. Je adviezen zijn duidelijk en helder, je hebt mij prima geholpen cq gesteund. Dank hiervoor!

Peter

Wat ik belangrijk vind is mijn persoonlijke ontwikkeling en de ballast die ik meedraag vanaf mijn jeugd te leren loslaten.
Daarom heb ik Annie ingeschakeld en regelmatig consulten bij haar gehad, en nog steeds.
De manier waarop Annie de spiegel voorhoudt en je laat inzien waar problemen vandaan komen die al tientallen jaren spelen vind ik erg prettig.
Zo kom ik elke keer weer een stapje verder in mijn eigen ontwikkeling. Elke keer als ik een consult heb gehad dan voelt dat positief en kan ik weer werken aan de volgende stap.
Zo heb ik mede door Annie de afgelopen jaren veel inzichten gekregen die me vooruit helpen.
Ook bij fysieke klachten die ik heb gehad heb ik consulten gehad waarbij de klachten zo goed als verdwenen. Ze laat me inzien dat de geest veel invloed heeft op het menselijk lichaam.
Tevens heb ik de cursus intuïtieve & spirituele ontwikkeling gevolgd, deze was zeer leerzaam en is op een heel prettige manier gegeven.
F.L

Een bijzondere ervaring!!! Aanleiding was mijn gevoel dat ik niet vooruit kon komen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Er was ‘iets’ wat mij tegen leek te houden. Gauw kon Annie duiden en delen over de aanwezigheid van een tweelingzusje op hart en zielsniveau. Op een respectvolle en waardige wijze heeft Annie mij begeleid om mijn tweelingzusje naar het licht te brengen . Dat geeft een gevoel van ‘bevrijding’, warmte en liefde. Ben erg dankbaar!!!

Heel fijn consult gehad van een mooi mens. Alles weer even op een rijtje gezet, waardoor ik verder kan.

Angelique

Je hebt een sterk invoelend vermogen, je analyses zijn precies en vol van mededogen. Je adviezen zijn duidelijk en helder, je hebt mij prima geholpen cq gesteund. Dank hiervoor!

Peter

Wat ik belangrijk vind is mijn persoonlijke ontwikkeling en de ballast die ik meedraag vanaf mijn jeugd te leren loslaten.
Daarom heb ik Annie ingeschakeld en regelmatig consulten bij haar gehad, en nog steeds.
De manier waarop Annie de spiegel voorhoudt en je laat inzien waar problemen vandaan komen die al tientallen jaren spelen vind ik erg prettig.
Zo kom ik elke keer weer een stapje verder in mijn eigen ontwikkeling. Elke keer als ik een consult heb gehad dan voelt dat positief en kan ik weer werken aan de volgende stap.
Zo heb ik mede door Annie de afgelopen jaren veel inzichten gekregen die me vooruit helpen.
Ook bij fysieke klachten die ik heb gehad heb ik consulten gehad waarbij de klachten zo goed als verdwenen. Ze laat me inzien dat de geest veel invloed heeft op het menselijk lichaam.
Tevens heb ik de cursus intuïtieve & spirituele ontwikkeling gevolgd, deze was zeer leerzaam en is op een heel prettige manier gegeven.
F.L

Na 5 jaar behandeling bij een psycholoog ben ik bij jou na 6 maanden verder gekomen dan ik ooit had kunnen dromen. Dank je!

Anoniem

Ik heb heel veel van je geleerd
En ik ben erg bewust geworden.
Door de cursus voel ik heel veel van andere mensen zonder daar de kaarten voor te gebruiken.
Ik ben sterker geworden een krachtiger persoon en ik ben nu in staat om grenzen te stellen voor mijzelf wat ik eerder niet kon.
Ik kan beter met mijn emoties omgaan en in mijn verantwoordelijkheid ben ik gegroeid. Ook ben ik van mijn afhankelijkheid af. En ik kan nu heel goed bij mezelf blijven en ben dingen gaan doen vanuit mijn hart.
Groetjes L

Het was zo bevrijdend dat het nog nauwelijks in woorden is te vangen voor mij.
50 jaar heeft de dood, de pijn en de eenzaamheid die ik ervoer in mijn energetisch systeem gezeten en dat het zo een impact had, dat zat altijd nog in het onderbewustzijn
En door dat ene uurtje is deze hele laag uit mijn energetisch veld opgelost.
Oh ik ben je zo dankbaar. Wat kan zoiets een rem zijn in je leven. Wat mooi dat mijn bewustzijn dat kan ervaren. Het gaat super goed met mij. Nogmaals dank.
Jani

Wat een mooi en lief trance medium ben je met een zuivere inborst! Ik kreeg ook alleen jouw naam door van Boven om hetgeen weg te halen wat vanmiddag telefonisch gebeurd is. Jouw egoloze directe zuivere hulp met een hoog gehalte aan trance mediumschap hebben me uitstekend geholpen aan datgene wat besproken is en ik sta nog verbaasd wat er is gebeurd en hoe kalm en krachtig je bleef tijdens de sessie. Je bent een diamant!

Sonja

Bij u kreeg ik geen opgelaten gevoel, en duidelijk antwoord op mijn vragen. Na het consult die ik heb mogen ontvangen, is mijn hoofd een stuk leger. Mocht ik tegen vragen aanlopen, zal ik u zeker weer een keer bellen! Lieve Annie, bedankt voor je goede consult!
Samanta

Zoals altijd en nu al 8 jaar ben jij mijn steun en toeverlaat. Ik dank het universum of God whatever dat je me zo ver heb geholpen al.

Lonneke

Ik kwam in eerste instantie voor een consult in verband met een trauma naar aanleiding van auto ongeluk waardoor ik nauwelijks nog zelf durfde te rijden of als passagier in een auto te zitten.

De eerste afspraak was heftig, maar ik wist gewoon dat ik bij Annie aan het juiste adres was.

Voor het 2e consult moest ik zelf 50min in de auto zitten wat best een stress in mijn lichaam veroorzaakte en na de behandeling zat ik zo ontspannen in de auto.

Na de 3e keer heb ik me aangemeld voor een cursus en ben nu al zo dankbaar voor de ervaringen die we zover hebben mogen doen. Ik kan me geen betere coach wensen, Annie doet echt fantastisch werk en is een echte Engel.
Liza

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0