Jouw ontwikkeling en training

ONLINE AANBOD.

 

 

Gestrest, angstig, geen contact met collega’s of je familie en vrienden? Ben jij het thuiswerken op een computer zat?

Pak deze kans met mijn maatwerk online training, zoals inmiddels veel mensen uit tal van organisaties, van gemeente tot bank, in deze corona periode ook hebben gedaan, zodat ook jij weer rust in je hoofd en je lijf krijgt.

Je leert in deze training om regie te pakken, je grenzen aan te geven en vooral je rust te bewaren en je mentale veerkracht te verbeteren.

Nu per module maar voor 49,00.

Heb je het lef om gericht aan jezelf te werken?

 

Module uit je hoofd in je hart: Heb je het idee dat je veel ballen in de lucht moet houden? Ben je op zoek naar handvatten om hiermee om te gaan? Dan is deze module ‘uit je hoofd in je hart’  iets voor jou.

 

Module jezelf worden: Pas jij je aan je omgeving? En past je gedrag bij wie je in wezen bent of wil zijn? Vooral jezelf worden is een module om je bewustzijn te vergroten. Hoe blijf je dichtbij je eigen bron.

 

 

Module  ‘voeding op 3 niveaus’ : informatie over je aardse, je emotionele en je mentale voeding. Hoe voed jij jijzelf? Vooral in de periode met Covid-19 dat veel stress en onrust veroorzaakt is jezelf voeden belangrijk. Wat kan jij doen om in balans te blijven?

 

Module Gelukskunde: het leven is een zoektocht naar dat wat je gelukkig maakt, maar zoek je te veel buiten jezelf kan je jezelf verliezen. Richt je je aandacht naar binnen, dan kan je de ware schat ontdekken en achter je doel in je leven komen. Soms is dat niets meer dan jezelf zijn!
In deze module krijgt je tips en meditaties waardoor je meer gaat focussen op geluk.

Nieuw online aanbod! 

Stel je voor hoe het voor jou zou zijn om blokkades in het energetische emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichaam kan ervaren en deze door je vergrote intuïtie te vertalen naar jezelf en je toekomstige klant?

Binnenkort! online cursus je basis spiritualiteit.  

In plaats van een lange zoektocht naar valkuilen van de belemmerende overtuigingen en opgeslagen herinneringen kan je op een snelle en doeltreffende wijze jezelf, je dierbare en je toekomstige klant begeleiden naar stabiliteit en innerlijke rust.

Gun jezelf dit cadeau!

Ik geloof dat ieder persoon die in balans is sterk sta voor haar eigen keuzes en durft te zijn wie hij of zij is. Diep in ieder van ons zit de kern die bijzonder krachtig is en van grote waarde.  Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens volledig in zijn of haar kracht kan staan en rijkdom en vreugde in het leven toe kan laten. Het gebrek aan kennis veroorzaakt vaak onzekerheid.

De mens heeft altijd de keus welke toekomst je aantrekt. Ik geloof in een grotere kracht die komt vanuit je diepste zelf en jij kan je kracht vergroten om jezelf en anderen te helpen.

Door mijn eigen ervaringen en na te hebben gewerkt als, docent voor de spirituele academie en transformatie therapeut opleidingen, heb ik ondervonden dat alle emotie en gevoel kan worden omgezet naar kracht en dat je niet vast hoeft te zitten in belemmerende gevoelens en emoties.

Ontwikkel jezelf naar een betere versie van jezelf!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt