Onrustige wereld

 In Blog
Het is voorlopig nog niet klaar met de onrustige wereld. Door alles wat er gebeurt ontstaat er een gevoel van paniek en angst bij vele mensen. Ook is het op energetisch niveau te voelen dat er veel spanningen heersen en dan is het soms lastig om dicht bij je eigen instinct te blijven.

Een onrustige wereld veroorzaakt een onrustig gevoel. Juist is het belangrijk om ook rust te ervaren en te nemen voordat het hoofd overspoeld raakt met je denkwijze. Er word best wel wat druk opgelegd in de huidige maatschappij door Corona en de angsten die ontstaan bij de mens. Tevens krijgen we steeds weer een nieuwe maatregel en in de tussentijd blijven we ons afvragen wat er nu weer gaat veranderen en zijn we gauw geneigd om te zien wat we niet meer mogen. Dit veroorzaakt bij vele een onrustig gevoel. Je word van links raar rechts gegooid en dan hoor en lees je ook nog eens vele waarheden van andere mensen op het internet en via andere kanalen. Mijn ervaring is dat ik, zonder het te willen, toch iets dreigt te doen met deze informatie die ik via mijn zintuigen binnen krijgt en mijn geest gaat met de informatie aan de haal. . Als ik er veel over na blijf denken, dan zorgt dit voor een twee strijd tussen mijn instinct en mijn brein. Het twijfelen is ontstaan. Dit veroorzaakt weer dat ik snel geneigd ben om in mijn hoofd te gaan leven. Het probleem wordt in mijn gedachten steeds groter en voor je het weet is een mug een olifant geworden.

Een kleine overtuiging van een ander kan je leven positief en negatief beïnvloeden. En weetje, we hebben allemaal een eigen overtuiging en een eigen waarheid en dat is prima. Het hoort ook wel bij je brein. Die produceert zoveel gedachten per minuut dat het niet meer te tellen is. En ja, ook twijfel hoort bij ieder van ons. Het gaat er echter om dat je ook blijft voelen of iets bij jouw waarheid past. Hoe voelt jouw toekomst voor jou? Ik heb respect voor ieders zijn of haar inzichten en vind ook zeker dat we allemaal een ander pad in ons leven hebben en die ook dienen te volgen. we mogen uitkomen voor onze waarheid en die ook delen. .Het wil alleen niet zeggen dat de waarheid die je uitspreek ook de waarheid van een ander moet zijn.

We hebben een wil en een keus.

De invloeden van een ander mens, de media en de regering hebben allemaal invloed op ons gevoel en denkwijze. Zo ook met hoe wij om moeten gaan met bijvoorbeeld het Virus dat op dit moment wereldwijd heest.

Iets dat zo klein is dat het niet waar te nemen is met het blote oog, maar een supergroot effect heeft om de gehele maatschappij. Het virus. Het houdt vele in de greep van de angst voor de ziekte of voor de toekomst en de informatie die je via je tv, radio of via gesprekken tot je neemt die hebben zeker een invloed op jouw keuzes en op je gemoedstoestand. De angst kan je niet gebruiken om gezond te leven. De angst is een lage frequentie die je uitzend en die ontvang je ook weer terug via het kwantumveld. Dit wetende is het juist belangrijk om je te richten op hetgeen je wel wilt ervaren en meer vanuit een hogere frequentie te denken in plaats van je angst, paniek, onzekerheid of boosheid te richten naar je omgeving.

Weetje: Angst zit in je hoofd en de gedachten houden je daar in alle schijnveiligheid. Je hoofd denkt dat het veilig is, maar jij loopt steeds in cirkels rond en zo houd je de angst gevoed. Ga naar je gevoel. Wat speelt daar en waar ben je bang voor? En … volg jij je angst die leeft in je hoofd of volg jij je instinct die precies weet wat bij jou past? Ga bewegen en zorg voor de juiste voeding, want jij ben jij zelf verantwoordelijk voor de gezondheid van je geest en je lichaam.

  • Kan je ziek worden van een virus? Ja, je kan (flink) ziek worden, omdat het virus nestelt in de cellen en daar schade aanbrengen in de eens gezonde cel.
  • Wordt iedereen even ziek? Ieder mens is anders en zo ook je reactie op het virus.
  • Is het virus echt? Naar mijn inzicht is het zeker de realiteit is.
  • Zijn mensen die gevaccineerd vatbaar voor het virus? Mensen die gevaccineerd zijn kunnen nog steeds het virus overbrengen net als niet gevaccineerde.
  • Gaat alles op slot? Gedeeltelijk en er komen meer maatregelen voor de mensen die wel en niet gevaccineerd zijn (waaronder ik zelf).
  • Moet ik bang zijn voor de toekomst? Angst houd je kleiner en kost veel energie en dat is zonde. Je kan je energie beter gebruiken door goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar je instinct en dat te volgen.
  • Wat helpt mij in deze onrustige wereld? 1. Mediteer met een juiste intentie. Liefdevolle energie veroorzaakt een verhoging in jezelf en in de wereld en dit is nodig. Jij kan van 11 t/m 19 november mee doen met de online(en offline) Challance: Heal the Earth, heal yourself! 2. Je kunt ook je gedachten in de gaten houden. Als dit gedachten zijn van angst, paniek, onzekerheid of boosheid, dan kun je voelen wat er onder je gevoel zit en deze herkennen. Adem in, adem uit.

Tip:

Als ik in mijn hoofd zit, dan is dit ook voor mij soms lastig. Mij helpt het altijd om een korte ademhaling reset te doen om weer meer in contact te komen met mijn instinct. Adem in via de neus in vier tellen en uit via de neus in 8 tellen (of 3 in en 6 uit) die dit terwijl je de lucht stroom in en uit je neus met aandacht volgt. Probeer het 5 minuten per dag en zie wat het je na een week heeft opgeleverd.


Recent Posts
Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0