Transformatie vanuit de kern van je klacht.

Van onrust naar

rust en overvloed

al effect tijdens je eerste consult. 


Van onrust naar rust en overvloed door therapie, coachen en energetische healing. 


IK LEER DE ONDERNEMENDE MAN EN VROUW  DIE ECHT VERANDERING WILT

DE INNERLIJKE KRACHT TE ONTWIKKELEN,

ZODAT ZE IN ALLES ZICHZELF ZIJN. 


In de loop der tijd heb ik al vele vrouwen mogen begeleiden om de oorzaak van hen probleem te begrijpen en om de pijn van het verleden om te zetten naar innerlijke kracht. Ik begeleid jou op de weg naar het vinden van je ware essentie, zodat je leert te leven vanuit je intuïtie en jij zo innerlijke rijkdom, je eigen waardevolle essentie en geluk toe kan laten.


Ik heb zelf ondervonden dat je ondanks jouw pijnlijke ervaringen, die je nu nog belemmeren, kunt gaan leven met minder belemmerende gedachten, emoties en gevoelens. Het is mogelijk dat je jouw trauma verwerkt en zo een veel leukere en vrijer leven krijgt. Het is niet de bedoeling om een traumatische ervaring in stand te houden, maar het gebeurd wel degelijk. Vaak wordt het een onbewuste ervaring die dagelijks je leven beïnvloedt. Ik weet wat het is om angst te voelen en je af te sluiten door traumatische ervaringen en weet hoe het is om boven de emotie uit te stijgen en kwetsbaar te mogen en kunnen zijn zonder jezelf te verliezen. Mijn ervaringen dragen bij aan mijn missie om diegene die echt een verandering willen te begeleiden om volledig  zichzelf te kunnen en mogen zijn. 


Geluk, vreugde, passie, rijkdom en liefde maken een waardevol leven, maar dan moet jij het toe durven te laten. Ik geloof dat ook jij rijkdom en een leven met waardevolle momenten kunt ervaren in jouw leven,  zodra je ook echt gelooft dat jij dit ook waard bent!  


Wil jij een leven waarin jij durft te zijn wie je bent en dat ook kan uitdragen? Wanneer jij ontdekt wie je werkelijk kan zijn is het voor jou geen probleem  om stappen te ondernemen naar een gelukkig en een authentiek leven.

Mijn doel is om jou te laten stralen en vanuit je unieke ik gaan leven! LOOP MET MIJ JOUW GROEIPAD OM JE WARE ZELF TE ONTDEKKEN.

Ontwikkeling en groei in je huidige leven kun je niet altijd in 1 dag maken, maar het is wel degelijk mogelijk om je al in 1 uur tijd meer bewust te maken van datgene wat je (vaak onbewust) in stand houdt en wat je niet meer dient om door te groeien naar een leven van volledig jezelf kunnen zijn!

Met mijn levens veranderende therapie en -behandelingen neem je de eerste stap naar deze innerlijke verlichting, want dát is het.


Wat je ook hebt meegemaakt in je verleden en aan welk thema je ook wilt werken…: alles is mogelijk om een groei te maken en eventuele aarzelingen en/of belemmeringen te laten verdwijnen, zolang jij met jezelf afspreekt om er ook écht voor te willen gaan.

Dus wil je een lichter leven met meer authenticiteit en geluk, dan zal ik je in een consult van één uur eerst naar binnen laten gaan om zo de oorzaak van je probleem te (her)vinden welke je tegenhoudt om te genieten en het beste uit jezelf te halen. Ontwikkelen begint altijd met afwikkelen! En als dat proces eenmaal in gang is gezet, dan kun je eventueel onder mijn begeleiding de oorzaak gaan verwerken en accepteren waardoor je meer in balans komt en jezelf op een dieper level zult gaan begrijpen en vooral: je zult daadwerkelijk gaan leven zoals het voor jou aansluit en zoals jij dat wilt!

 

Het unieke in mijn werkwijze is dat ik jou echt zie vanuit je ziel! Ik voel en weet door mijn ervaring van meer dan 25 jaar hoe ik jou op een passende en doeltreffende wijze kan begeleiden.  Een leven veranderend en doeltreffend consult draagt bij aan meer vertrouwen in jouw eigen proces. Verwerking van je emotie en conditioneringen.

consult 


  In een holistisch en transformerend consult wordt de kern van je blokkade en desbetreffende probleem helder en kan je gaan werken aan positieve veranderingen.


Hoe weet je welke keuzes je kan maken? Met life-coachen kom je verder

Life & business coaching


Met coachen wordt je niets aangeleerd, maar ontdek je wat jouw manier om je probleem aan te pakken. Door de vragende vorm van coachen wordt jij gestimuleerd om op zoek te gaan naar de antwoorden die je altijd al in je had.

Wat doet massage voor je lichaam en geest? Ontspanning massage en massage op je klacht tegen stress en ongemak.

Paramedisch mediumschap en massage 


Je lijf praat met je alleen luister je niet!

Leer opnieuw in contact et staan met je lijf en leer te luisteren naar je werkelijke oorzaak van je lichamelijke klacht. De massage gericht op je klacht helpt om weer doorstroming te activeren in je lijf en in je mindset. 

Veranderingen en healing vanuit je onderbewuste waar pijn en herinnering ligt opgeslagen.

energetische behandelingen 


De energie Healing is vaak een leven veranderende ervaring, waarbij hogere frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.  .


De gratis meditatie die bijdraagt aan je welzijn en een rustig hoofd.

persoonlijke ontwikkeling Cursus en workschops. 

Binnenkort 

Een leven veranderend consult

Ontwikkeling programma voor vrouwen op ibiza

Mis deze kans op je persoonlijke ontwikkeling niet! Leer hoe jij je natuurlijke kracht ontwikkelen en hoe je volledig jezelf kunt neerzetten.


These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik doe nu wat ik echt leuk vindt

Je bent een liefdevol , warm en integere vrouw met veel kracht en power! Ik heb geleerd het verleden los te laten en echt te gaan doen wat ik leuk vind.


Miriam 

Ik voel mij na rouwverwerking veel beter

Wat een leuke vrouw met veel kennis. Ik voel mij erg welkom. Ze luistert en veroordeel en oordeel niet, maar geeft alle ruimte om op mijn tijd te verwerken.

Nicole

Wat een grote verandering 

Ik voel mij veel beter en kan weer genieten . Ik sta positiever in mijn leven en zelfs mijn ogen zijn tot verbazing van de arts tot grote hoogte verbeterd.

Dankjewel


Joke

Na vele therapeuten te hebben versleten

Ik ben heel dankbaar dat Annie via op mijn pad is gekomen. Ik vind haar een hele bijzondere, mooie lieve vrouw! Ze helpt mij om steeds meer mezelf te leren omarmen, zodat ik mijn ware krachtige ik kan terugvinden. Ik heb velen jaren therapie gehad en worstelde nog steeds in mijn dagelijkse leven. Had veel last van angsten en gebrek aan waardering voor mezelf. Annie haar gaven en manier van werken geven mij helder inzicht, heling en steun, waardoor ik in een korte tijd al enorme grote stappen heb weten te zetten.

Iren