Annie Hulters

Zelfkennis en zelfontwikkeling

Over mij

Als Holistisch Medium- Therapeut, Life Coach en energetisch healer kijk ik naar de algehele gezondheid van mijn cliënt, omdat spiritueel, energetisch, mentaal, emotioneel en lichamelijke klachten met elkaar in verbinding staan en dus elkaar kunnen versterken of ontkrachten.

Loop met mij jouw groeipad om je ware zelf te ontdekken.

Ontwikkeling en groei in je huidige leven kun je niet altijd in 1 dag maken, maar het is wel degelijk mogelijk om je al in 1 uur tijd meer bewust te maken van datgene wat je (vaak onbewust) in stand houdt en wat je niet meer dient om door te groeien naar een leven van volledig jezelf kunnen zijn!

Met mijn levens veranderende therapie en -behandelingen neem je de eerste stap naar deze innerlijke verlichting, want dát is het.

Wat je ook hebt meegemaakt in je verleden en aan welk thema je ook wilt werken…: alles is mogelijk om een groei te maken en eventuele aarzelingen en/of belemmeringen te laten verdwijnen, zolang jij met jezelf afspreekt om er ook écht voor te willen gaan.

Dus wil je een lichter leven met meer authenticiteit en geluk, dan zal ik je in een consult van één uur eerst naar binnen laten gaan om zo de oorzaak van je probleem te (her)vinden welke je tegenhoudt om te genieten en het beste uit jezelf te halen. Ontwikkelen begint altijd met afwikkelen! En als dat proces eenmaal in gang is gezet, dan kun je eventueel onder mijn begeleiding de oorzaak gaan verwerken en accepteren waardoor je meer in balans komt en jezelf op een dieper level zult gaan begrijpen en vooral: je zult daadwerkelijk gaan leven zoals het voor jou aansluit en zoals jij dat wilt!

 

Je staat er niet alleen voor, want ik loop met je mee op je weg naar een vrijer en opgeruimdere toekomst.

Happy cliënt

Veel kennis, echt en een toffe meid. Ik heb geleert te mediteren en los te laten.

Mark

 

Happy cliënt

Wat een leuke vrouw met veel kennis. Ik voel mij erg welkom. Ze luistert en veroordeel en oordeel niet, maar geeft alle ruimte om op mijn tijd te verwerken.

Nicol

 

Happy cliënt

Je bent een liefdevol , warm en integere vrouw met veel kracht en power! Ik heb geleert het verleden los te laten en echt te gaan doen wat ik leuk vind.

Mirian

 

Wie wil jij zijn?

Waarom ik doe wat ik doe.

 

Het is mijn levensdoel om je te begeleiden om de weg terug te vinden naar je ware essentie zodat je kracht neer kan zetten in je huidige leven.

Ik geloof dat we allemaal het ultieme geluk willen ervaren. Ik voel blijdschap wanneer ik getuigen ben van de groei van mijn Client waardoor ze het doel bereikt en weer vreugde en geluksgevoel gaat ervaart. Dit geeft mij een enorme drive!

Leven zoals je bent en jezelf zijn en keuzes maken die plezier brengen is zo gaaf en geeft vreugde, vertrouwen, zelfwaarde, rijkdom en geluk. Het is mogelijk om op een lichte manier te leven waarin je luistert naar je intuïtie en weet wat goed voor je lichaam en je geest is, zodat je leeft op de manier die jij wilt.

De weg naar ontdekken. 

Mijn eigen weg naar ontdekking heeft tijd gekost en steeds weer kwam ik erachter dat ontwikkeling nooit klaar is. Iedere dag leer ik steeds weer meer over het lichaam, het brein en denkprocessen, over gevoelens en de bijbehorende emoties en over de verbinding en communicatie op spiritueel niveau en ik vind het steeds mooier vinden.

Spiritueel bewustzijn betekent voor mij dat we ons bewust mogen zijn van onze eigen kunnen en de kracht die wij in onszelf bezinnen. Deze kracht is niet buiten ins, maar te vinden in je eigen ziel, je kwaliteiten die je van nature bezit en in het totale systeem die jij bent. Je bent al verbonden met de hoogste bron en bent al beschermd en dat gewoon doordat jij al goed bent.

Het was ook voor mij een zoektocht om te worden wie ik werkelijk ben, maar zo de moeite waard als je uiteindelijk jezelf accepteert en durft uit te dragen waar je voor staat.

Durf je eigen levenspad te bewandelen en te leven als uniek en authentiek persoon. Zo geef je echte waarde aan je omgeving.

Kennis en opleiding

 • Psychologische en medische basiskennis.
 • Medium-therapeut.
 • Paramedisch & psychosociaal medium-therapeut.
 • Trans-healer.
 • Traditionele Chinese geneeswijze; Tuina massage & GuaSha body & facial, cupping, moxa.

Gecertificeerd in:

 • Coachen.
 • Recconection.
 • TM Reiki III Master
 • Aura & chakra healing
 • Voeding bij kanker volgens de TCM.
 • Spring Forest Qi-gong group leader.

Aangesloten bij: NIBIG NR:527938 (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) & CRKBO (docent registratie)

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0