Het leven is een leerschool

Ben jij de leider in je leven of leidt het leven jou?

We hebben allemaal een levensopdracht en een doel die ertoe leidt dat we bepaalde mensen tegenkomen en in situaties komen. Het doel van deze ontmoetingen en ervaringen is om ervan te leren en sterkte en met kennis en wijsheid je levensopdracht te bereiken. Alles dat jij meemaakt heeft een reden, maar niet altijd zal je de ervaring met je volle verstand kiezen. Toch heeft alles een reden en heeft alles een bepaald doel. We groeien door onze ervaringen op privé en zakelijk vlak. Ervaringen doen ons groeien en ons als mens verrijken.

Je bent perfect

Stel je voor hoe het voor jou zou zijn om blokkades in het energetische emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichaam kan ervaren en deze door je vergrote intuïtie te vertalen naar jezelf en je toekomstige klant?

In plaats van een lange zoektocht naar valkuilen van de belemmerende overtuigingen en opgeslagen herinneringen kan je op een snelle en doeltreffende wijze jezelf, je dierbare en je toekomstige klant begeleiden naar stabiliteit en innerlijke rust.

De emotie volle menselijke gevoelens en overtuigingen van onzekerheid, twijfel, het verleden en andere gevoelens zijn mogelijk om te transformeren naar innerlijke kracht en  innerlijke liefde, overvloed, rijkdom, geluk, acceptatie, creativiteit, succes.

 

Realiseren dat je bestaat uit een 3-eenheid van het lichaam, de geest en de ziel geeft een extra dimensie aan wie je kunt zijn!

Annie

Jij bent goud waard!

Leren is groeien naar je ware essentie.

In de loop der jaren heb ik naast mijn werk in de praktijk als mediamiek therapeut en coach ook als docent mediums en therapeuten mogen opleiden. Geweldige ervaring, maar ik was toe aan meer.

Nog meer gericht op het totale systeem van de mens. De holistische wijze en het begrip van de verbindingen tussen het menselijk lichaam, gedachten, emotie, gevoel en energetisch lichaam, meridianen en chakra’s. Leven vanuit je ziel en je bewustzijn van je lichaam.

Wat is er mooier dan de mens begeleiden en leren hoe je dichtbij jezelf blijft en te leven vanuit je ziel?  Dat je leeft vanuit kennis en je hart te volgt? Jezelf en je medemens spiegelt waardoor er een positieve vibe in jou leven en in het leven van anderen ontstaat? Stabiliteit en innerlijke rust in je leven treedt? Je leert energie te herkennen en leert hoe je kan werken met de energie van het kwantumveld?

Dit is een leven veranderend proces en het mooie is dat het voor ieder toegankelijk is.

Een waardevol leven is voor mij een leven vol van innerlijke zelfliefde, acceptatie, leven vanuit je hart en met de verbinding met je lichaam, volledig in je leven mogen staan, jezelf zijn en geluk en succes en vreugde aan te trekken om die weer als een olievlek te verspreiden. Dat is een waarde die onbetaalbaar is, maar ook bereikbaar voor jou.

Als jij jezelf ontdekt, dan leef je vanuit je ziel en is je hart je leiding!

Innerlijke wijsheid.

Het waardevolle leven is een leven waarin jij kunt genieten van al het mooist dat jij je wensen kan en je kan ontwikkelen in je spiritualiteit en je zelfliefde leert vergroten.

Ik nodig je uit om samen met mij te leren om  te genieten van de waarde in je leven, om je ware zelf te ontmoeten, je ego te herkennen, geen oordeel te velen over jezelf, achter de ware waarde van wie jij bent te komen, te mediteren, je emotie te herkennen.

Persoonlijk en spiritueel groeien en je ware zelf en je intuïtie te vergroten, je belemmeringen achter je te laten en in je grootsheid te staan. Dat is de inhoud van de eerste online module ‘Jezelf worden’ die vanaf december 2020 online te volgen is.

Wil jij alvast beginnen met het ontwikkelen van jouw kennis?

Hier enkele lees tips:

  • Anodea Judith : Chakra Psychologie
  • Joe Dispenza : Overstijg jezelf
  • Denk als een monnik
StudieboekenStudieboeken
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt