Persoonlijke ontwikkeling.

Online en klassikaal

Het leven is een leerschool

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vooral in de tijd van Corona is het belangrijk om je bezig te houden met je eigen groei. In tijden van onrust, onzekerheid en stagnatie door het thuis werken is persoonlijk groeien naar rust en stabiliteit welkom.

  • Meer rust in je hoofd.
  • Van onrust naar vertrouwen.
  • Spiritueel ontwikkelen en om leren gaan met alle invloeden.
  • Je bewustzijn vergroten door balans en evenwicht.

ONLINE AANBOD voor rust en evenwicht!

Jij bent goud waard!

Najaar 2021:  De klassikale en online training ‘bewust transformeren’ deel II 

Stel je voor hoe het voor jou zou zijn om blokkades in het energetische emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichaam kan ervaren en deze door je vergrote intuïtie te vertalen naar jezelf en je toekomstige klant?

In plaats van een lange zoektocht naar valkuilen van de belemmerende overtuigingen en opgeslagen herinneringen kan je op een snelle en doeltreffende wijze jezelf, je dierbare en je toekomstige klant begeleiden naar stabiliteit en innerlijke rust.

Innerlijke wijsheid.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Leren is groeien naar je ware essentie.

 

 

In de loop der jaren heb ik naast mijn werk in de praktijk, en bij TV programma ‘Dit is mijn toekomst’, als mediamiek therapeut en coach ook als docent bij, de spirituele academie en transformatie therapeut, mediums en therapeuten mogen opleiden.

Wat is er mooier dan de mens begeleiden en leren hoe je dichtbij jezelf blijft en te leven vanuit je ziel.  In de online en klassikale lessen leer jij hoe je jouw intuïtie kunt ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Op naar stabiliteit en een plezierig leven!

Tip om te lezen en makkelijk bestellen via de onderstaande Bol.com link.

  1. Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn van Joe Dispenza
  2. Het subtiele lichaam van Cyndi Dale
  3. Denk als een monnik van Jay Shetty
StudieboekenStudieboeken
Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0