Retraite Ibiza & Spirituele events in NL

Tijd om tot rust te komen.

Onze retraites zijn niet zomaar een paar dagen naar binnen keren. Het zijn dagen die gaan over (zelf) liefde, spirituele groei, persoonlijk succes en leiderschap. Wij streven naar de positieve verandering waardoor jij meer vanuit jezelf kunt leven. Leef je eigen leven om een manier waarin je luistert naar jouw ziel.

Wordt je bewust van je diepgewortelde patronen en je bokkades en je  krijgt handvatten, zodat je weet hoe je deze patronen kunt herkennen en transformeren. Hierdoor activeer je een dieper vertrouwen in jezelf.

  • Transformeren van belemmerende gedachten naar innerlijke kracht.
  • Transformeren van tekorten naar waardevol leven.
  • Transformeren van onzekerheid naar vertrouwen in jezelf.
  • Transformeren van vast zittende gevoelend naar een ruimer gevoel in je lichaam en ruimte in je hoofd.
  • Transformeren van je zelfbeeld waarin je jezelf gaat omarmen en respecteren.

Retraite in Hapert 22 T/M 24 okt 2021

Retraite in  Hapert 22 T/M 24 okt 2021

Weekend retraite 'Gouden levenslijn' 19 & 20 maart 2022

Weekend retraite 'Gouden levenslijn'  19 & 20 maart 2022

Basis workshop basistraining spiritueel bewustzijn 12 nov 2022

Basis workshop basistraining spiritueel bewustzijn 12 nov 2022

Zielsmissie

Wie ben jij echt? Leef jij je eigen leven of word je beïnvloedt door de overtuigingen van je omgeving? Hoe kan je leven op een manier die bij jou past? Dit en meer komt aan bod in onze retraites en spirituele dagen.

Als jij achter de ware essentie komt van wie jij bent, dan kun je geen leven vanuit je ziel. Denkwijze die je blokkeren en emoties die lang vast zitten kunnen een blokkade opleveren in je energetisch en lichamelijke lichaam. Wanneer jij weet hoe je op een natuurlijke manier kunt luisteren naar jouw behoeften en weet hoe jij blokkades kunt herkennen en je zelf genezende vermogen activeert kun je beter zorgen voor jezelf.

Wij streven erna om jou dichter bij je ware zelf te brengen. Te ontdekken wie je werkelijk bent zonder overtuigingen. Je kindsdeel te omarmen en zelfliefde te vergroten.

leven vanuit zelf liefde

Ontspannen en opladen

Met uitstekend eten, de natuur als achtertuin, workshops, klankschalensessie, meditaties, coachen als groep, interactieve oefeningen Spring Forest Qi-Gong en Yoga zet jij de eerste stap naar inzichten over jezelf en je leven.

De door ons persoonlijk uitgekozen accommodaties stralen rust, comfort en ruimte uit. Wij vinden het belangrijk dat jij je terug kunt trekken om weer even in je eigen energie te komen. In de dagen heb je voldoende tijd om een wandeling te manke of je even terug te trekken in je slaapverblijf of de omgeving te verkennen.

Retraite en trainingen in Nederland en in het Buitenland zijn in een bosrijke omgeving of aan het strand en incl. koffie, thee en water op de training dagen.

 

 

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0