Massage

Weldaad voor lichaam en geest

Een vitaal leven en gezonde levensstijl begint met optimaal zorgen voor jezelf.

In de praktijk in Oud-Beijerland en in Sliedrecht wordt een massage gegeven die bij je klacht past.  De combinatie van technieken in de massage zorgen voor een  doorstroming van energie en activeert je zelf genezend vermogen. De drukpunten, meridianen en ontspanning massage zorgt voor een betere doorstroming van bloedcirculatie en reset je lichaam en je geest.

Diamant treatment

Diamant treatment

Zilver treatment

Zilver treatment

Gold treatment

Gold treatment

Zilver treatment

Zilver treatment

Zorgen voor jezelf is de eerste stap naar innerlijke rust.

Annie is een hele lieve, rustige vrouw. Heb vorige week mijn eerste massage gehad en deze had zeker resultaat. Kijk nu al uit naar de volgende afspraak.
Yonne

Massage bij:

  • R.S.I Schouder en nek klachten;
  • Rug- been-arm- buikklachten, pijn aan mijn knie, (tennis)ellenboog en (frozen)schouder problematiek, oog-oor problemen, ademhaling problemen (astma) , spier en weefsel, verzuring – vermoeide benen.
  • Spijtverteringsproblemen, obstipatie, menstruatie klachten, zwak immuunsysteem.
  • Huidproblemen: litteken vorming, cellulitis, Toxine door medicatie of roken.
  • Migraine, vermoeidheid, stress, burn-out, denk negatief, last van  boosheid of verdriet.
  • Toe aan ontspanning en een reset van je zenuwstelsel waardoor je weer kunt opladen.

Voeding voor een gezonde geest en een vitaal lichaam.

Naast zorgen voor je lichaam en ontspanning is water een belangrijk element om vitaal en gezond te blijven. Natuurlijk mogen ook de  natuurlijke vitamine en mineralen niet ontbreken in een leven waarin je voor jezelf zorgt. Het is aan te raden om naast voldoende groeten en fruit en kruiden in je dagelijks voedingspatroon op te nemen, maar soms kom je nog steeds vitamine en minarelen tekort. Je kunt dan  tevens supplementen naast je voeding gebruiken  om aan te vullen wat je tekort zou kunnen komen in je lichaam. Heb je klachten? vraag het!

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0