Massage voor vrouwen

Therapeutische drukpunt en meridiaan massage
De massage helpt je om stress los te laten en weer op te laden. De zachtere druk in de massage activeert doorstroming in je lichaam en de therapeutische methoden verlicht je klacht. Wij overleggen voor de massage waar zich pijnlijke delen van het fysieke lichaam bevinden, zodat je een optimaal resultaat ervaart.

 Therapeutische MASSAGE

De  therapeutische drukpunten massage volgens de traditionele geneeswijze zorgt voor een optimale doorstroming waardoor je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Een  massage helpt je om spanningen in je lichaam los te laten en kan rust in je hoofd veroorzaken. Je voelt je na de behandeling helemaal ZEN en opgeladen.

De ontspannende massage helpt je om stress los te laten en weer op te laden. De zachtere druk in de massage  activeert doorstroming in je lichaam. Wij overleggen voor de massage waar zich pijnlijke delen van het fysieke lichaam bevinden, zodat je een optimaal resultaat ervaart.

Zorgen voor jezelf!

Verlichting van je klacht!

 

  • Drukpunten massage op Rug-schouders-arm-benen-gelaat-hoofd.
  • Drukpunten worden met lichte druk en met kracht gemasseerd.
  • Effect: ontspanning en betere emotionele en lichamelijke energie doorstroming waardoor je je vitaler en energieker voelt.

 

  • Duur: 60 minuten.
  • 97,00

Ik ben zelf geholpen door de massage op chinese wijze. Hierdoor ben ik echt weer helemaal ontspannen na paniekaanvallen en angsten. De behandeling geeft gelijk resultaat en is een unieke ervaring! Zeker een aanrader!

Lauri

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0