Leven veranderend consult

Begeleiding bij verwerking en onrust.

Een leven veranderend consult.

Met behulp van Therapie methoden, Life -coachen , massage technieken en energetische behandelingen  tijdens jouw consult transformeren we de oorzaak van je probleem vanuit de kern door de methoden en gebruik van mediumschap en verlichten we je lichamelijke klacht met onze klachtgerichte en ontspannende massage.

 In de praktijk maak ik gebruik van: Mediumschap, mediamieke therapeutische methoden: regressie- hypnotherapie- familieopstellingen- trans healing, paramedisch en psychosociaal mediumschap, Life& Business coachen, Aura & chakra leer, positieve psychologie, energetische behandelingen, drukpunt-ontspanningsmassage.

Happy client

Iedereen die kampt met hardnekkige traumatische patronen bij zichzelf en of opzoek is naar ‘wie ben ik’, mag ik Annie Hulters zeer van harte aanbevelen uit eigen zeer positieve ervaring. Annie staat gelijk aan puur, eerlijkheid en zuiverheid. Gun jezelf wel de tijd om te kunnen ervaren wat er echt met je gaat gebeuren na een consult van Annie. Wat er zich in jaren in je heeft vast genesteld, is er ook niet in één sessie uit. Lief zijn voor jezelf en naar je hart durven luisteren is de sleutel die Annie je laat zien. Je moet deze sleutel wel zelf pakken en omdraaien. Succes met jezelf. 🙂

Robert Reijnders

Happy Client

Door een herseninfarct in 2014 ben ik mijn volledige zelfstandigheid kwijtgeraakt.
Jouw mediamieke neurofeedback consult in samenwerking met de fysiotherapeut, heeft veroorzaakt dat ik weer beweging hebt gekregen in mijn linkerarm, ik ben ook veel helderder in mijn hoofd en kan mij beter en langer concentreren. Jij, lieve Annie hebt mij zowel geestelijk als lichamelijk mezelf weer een heel stuk teruggegeven, waar ik je enorm dankbaar voor ben!
JAN

Happy Cliënt

Je hebt mij d.m.v. een geleide visualisatie geholpen, om te komen tot de oorzaak van de eczeem op mijn handen. Heel bijzonder om te ervaren en fijn om je hulp te mogen ontvangen. Je hebt me geholpen om door emoties heen te gaan. De huid op mijn handen verbetert naar gezonde huid. Bedankt voor je hulp.

Nicole

Wat zijn je blokkades die je belemmeren.

Herken jij één van deze punten?

 • Ik ben niet goed genoeg.
 • Ik hou alle ballen in de lucht.
 • Ik durf geen nee te zeggen.
 • Ik weet niet welke keuzes ik moet maken.
 • Ik verdrink in mijn gevoel door verlies van een dierbare.
 • Ik ben erg onzeker en durf daardoor geen stappen te maken.
 • Ik ben bang mij te verbinden.
 • Ik heb moeite het verleden los te laten.
 • Ik loop vast omdat ik niet weet welke richting ik heen moet.
 • Ik heb last van veel druk op mijn schouders.
 • ik voel pijn in mijn lichaam.
 • Ik ben onrustig in mijn lichaam en in mijn hoofd.

Emoties en gevoel door opgedane ervaringen en (aangeleerd) overtuigingen hebben een invloed op ieder mens. Als het een negatieve invloed betreft, dan is er sprake van een belemmering op bewust of onbewust niveau. In een transformerend consult wordt de kern van je blokkade en desbetreffende probleem helder en kan je gaan werken aan positieve veranderingen.

Onverklaarbare klacht in je lichaam. 

Door middel van paramedisch en psychosociaal mediumschap in een consult help ik je om de oorzaak van je klacht helder in beeld te brengen om zo verwerking in gang te zetten.

 • Heb jij klachten in je lichaam die niet te verklaren zijn?
 • Ben jij veel aan het denken in tekorten?
 • Heb jij last van onrust?
 • Klachten in je lichaam en geest?

Dan heb jij nog steeds last van de heftige ervaring(en) die je moeilijk vond om te verwerken. Jaren later kun je, zonder het je te beseffen, nog last hebben van de emotionele pijn die nu in je pijnlichaam zit.

Wil jij je klacht begrijpen en werken aan verbetering?

De weg naar rust en stabiliteit

Wat kan je verwachten van een consult

Enkele transformatie mogelijkheden:

 • Je voelt weer innerlijke rust in je lichaam en in je hoofd.
 • Je voelt meer ontspanning en ruimte.
 • Je zie je eigen waarde en laat steeds meer rijkdom en waarde in je leven toe.
 • Je kunt omgaan met je gevoeligheid en je emoties.
 • Je weet waar je heen wilt en hoe je kan focussen naar een toekomst die jij wilt.
 • Je durft nee te zeggen.
 • Je neemt jezelf serieus en je zet jezelf op een gelijkwaardige plaats met je dierbare of collega’s
 • Je verwerkt je verdriet na het verlies van een dierbare.
 • Je komt in actie en neem de leiding in je leven.
 • Je bent meer in staat om naar je lichaam te luisteren.
 • Je laat je minder weerhouden door angst en tekorten en leert te  kijkt naar positieve situaties.
 • Je herkent patronen en overtuigingen en leert de saboteur in je gedachten te herkennen om positiever te denken.

(Chronische) lichamelijke klachten, eczeem en huidproblemen, gewicht problematiek, burn-out-klachten & (langdurige) stress, verwerkingsprocessen, rouwverwerking, overgevoeligheid HSP, onzekerheid, zakelijke en persoonlijke doelbepalingen, verlating- bindingangst, angst voor afscheid, sterven of ziekte, negatief zelfbeeld, traumatische ervaringen, vecht-vluchtgedrag, nachtmerries, fobieën: straat, autorijden, hoogtevrees, vliegen, voeding, spreken openbaar.

Happy Cliënt

Ik kwam in eerste instantie voor een consult in verband met een trauma naar aanleiding van auto ongeluk waardoor ik nauwelijks nog zelf durfde te rijden of als passagier in een auto te zitten. De eerste afspraak was heftig, maar ik wist gewoon dat ik bij Annie aan het juiste adres was.

Voor het 2e consult moest ik zelf 50min in de auto zitten wat best een stress in mijn lichaam veroorzaakte en na de behandeling zat ik zo ontspannen in de auto.

Na de 3e keer heb ik me aangemeld voor een cursus en ben nu al zo dankbaar voor de ervaringen die we zover hebben mogen doen. Ik kan me geen betere coach wensen, Annie doet echt fantastisch werk en is een echte Engel.

Liza

Happy Cliënt

De manier waarop Annie de spiegel voorhoudt en je laat inzien waar problemen vandaan komen die al tientallen jaren spelen vind ik erg prettig. Zo kom ik elke keer weer een stapje verder in mijn eigen ontwikkeling. Elke keer als ik een consult heb gehad dan voelt dat positief en kan ik weer werken aan de volgende stap.

Zo heb ik mede door Annie de afgelopen jaren veel inzichten gekregen die me vooruithelpen. Ook bij fysieke klachten die ik heb gehad heb ik consulten gehad waarbij de klachten zo goed als verdwenen. Ze laat me inzien dat de geest veel invloed heeft op het menselijk lichaam. Ook heb ik de cursus intuïtieve & spirituele ontwikkeling gevolgd, deze was zeer leerzaam en is op een heel prettige manier gegeven.

Frits

Happy Cliënt

Ik ben zelf geholpen door de massage op chinese wijze. Hierdoor ben ik echt weer helemaal ontspannen na paniekaanvallen en angsten. De behandeling geeft gelijk resultaat en is een unieke ervaring! Zeker een aanrader!

Lauri

Massage tegen stress en ongemak. 

Ik weet dat het belangrijk is om op zijn tijd te ontspannen door een heerlijke ontspanning massage. Opladen na een drukken dag en  je hoofd leeg maken in tijden en na tijden van  stress of studie of klachten verlichten en dit doe je zeker met een op klachten gerichte of ontspanning massage. Stress en onrust in je lichaam en in je hoofd veroorzaken een vast zitten gevoel in jezelf.  De diepe werking van methoden zorgt voor op een doeltreffende wijze voor het activeren van  je zelf genezende vermogen in je lichaam en  breng je rust in je geest. Kies je naast de massage voor de werkende kracht van de Tara Mai Reiki healing, dan zorgt de energie voor een extra ontspanning en reiniging van je energetisch lichaam.

Samen met de behandelaar  bespreek je eerst je klachten en de behandeling. Wij werken uitsluitend met natuurlijke oliën.

EEN VITAAL LEVEN EN GEZONDE LEVENSSTIJL BEGINT MET OPTIMAAL ZORGEN VOOR JEZELF.

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0