Positieve verandering in je lichaam, geest en ziel.

Het fysiek, emotioneel, mentaal en het spirituele & intuïtieve bewustzijn niveau zijn verbonden en beïnvloeden elkaar.

Niets is zo belangrijk in je leven als jij! Gun jezelf de inzichten die je opdoet over je blinde vlekken, belemmerende gedachten, overtuigingen, trauma.  Het is een zelf genezend proces dat je de tijd mag geven om te ontstaan. Niemand is hetzelfde en niemand verwerkt op dezelfde manier. geeft jezelf de ruimte om te herkennen wat je niet meer wenst.

Wanneer jij het jezelf waard vindt om vanuit innerlijk rijkdom te leven, breng je je brein en je gevoel op een lijn. Dit evenwicht is een must om je ultieme wens in je toekomst te verwelkomen. Rijkdom is voor iedereen anders.

Een gesprek aanvragen

Als jij met je gedachten je toekomst kon creëren wat zou je dan nu leven?

Het mooie van deze spreuk is dat jij letterlijk in staat bent om jouw leven te veranderen. Wanneer jij eraan toe bent om je doorbraak te maken en je klaar bent om tekorten achter je te laten ben je in staat om een leven met overvloed, innerlijke rust, zelfliefde te verwelkomen?

Liever eerst elkaar spreken? Vraag nu je telefonisch gesprek aan.

Telefonisch ondersteuning

Op basis van mijn kennis en ervaring begeleid ik naar transformatie in het lichaam, de geest en de ziel. Telefonische ondersteuning helpt!

Mijn ervaring met op afstand coachen geeft jouw de gelegenheid om jouw hulpvraag voor te leggen. Ondersteuning  omdat ik geloof dat begeleiding voor iedereen toegankelijk moet zijn.

 • Te bereiken op basis van beschikbaarheid.
 • 0909 – 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • 070 – 7000 000 (via credits 1,60 p.m)
 •  Box 646
Vraag je gesprek aan!

Evaluatie gesprek om jouw eventuele behandeling te bespreken. Een telefonisch of mail  contact waarin wij samen kunnen bespreken of ik iets voor jou kan betekenen en hoe ik jou kan ondersteunen bij jouw problematiek en welke behandelvormen hierbij mogelijk zijn.

Vul je vraag en je contact gegevens in via het formulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefonisch te bereiken voor een evaluatie gesprek op werkdagen ma,di,do van 15:30 tot 17:00 op het volgende mobiele nummer:  06-24253560

Mediamieke therapie en coachen bij:

De therapeutische, coachen én energetisch holistische ondersteuning heeft invloed op je gehele lichaam(emotie), geest(brein) en ziel(intuïtie) bij:

 • Stagnatie van persoonlijke, spirituele& zakelijke groei.
  ADHD, HSP, autisme en verwante stoornissen.
  Relatie problemen met familie, partner of collega.
  Aandoening: Depressie, burn-out, stemmingswisselingen, borderline, fobieën, slaapproblemen, nachtmerries.
  Mentale & emotionele trauma’s; onzekerheid, klein houden, claustrofobie, hoogtevrees, seksueel misbruik, incest, angsten, straatvrees, innerlijk kind, verlies en rouwverwerking.
  Oorzaak van Verslavingen en obsessief gedrag.
  Lichamelijke klachten: gehele lichamelijke klachten, chronische aandoeningen, gewrichtsproblemen, eczeem en huidaandoening, hoofdpijn. Migraine.
  • Voeding en begeleiding volgens TCM bij kanker.

Stervends en (rouw) verwerking begeleiding.

Jij kan je belemmering transformeren  om te leven met  innerlijke vrijheid.

Annie

Begeleiding die toegankelijk is.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt