Workshops en meditaties.

Jij bent, net als je medemens, uniek met bijzondere kwaliteiten. Je hebt een bijzonder gevoelig lichamelijk en intuïtief mechanisme en je kunt leren hoe jij nog sterker in contact kunt treden met je intuïtie en die nog meer ontwikkelen.  Hier kun jij je voordeel mee doen om jezelf en je medemens te begeleiden naar meer rust en stabiliteit.

Power woman 3 okt 2022

Power woman 3 okt 2022

Basis spiritueel bewustzijn cursus start in november 2022

Basis spiritueel bewustzijn cursus start in november 2022

Komende Interactieve lezing: Wat wilt mijn lijf mij zeggen... 23 juni 2022

Komende Interactieve lezing: Wat wilt mijn lijf mij zeggen... 23 juni 2022

Kom achter de ware essentie van jezelf!

Op een interactieve manier leer je hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Je aanvoelende vermogens die je misschien wel onbewust gebruikt komen samen met je zintuigen aan bod. Je energetisch veld en je aura en je chakra’s worden besproken zodat jij je nog meer bewust wordt van de mogelijkheden om nog meer in je eigen kracht te gaan staan.

Je gedachten van de geest en je ziel komen aan bod en je leert hoe jij een meditatie kunt gebruiken om negatieve lading los te laten.

Het vergroten van je intuïtie draagt bij aan een bewuster leven.

Locatie

In een bijzondere ruimte kunnen we ook als groep veilig bij elkaar komen, dus corona proef.

Body and Spirit wellness centrum te Oud-Beijerland is makkelijk te bereiken en ligt vlakbij Rotterdam, Barendrecht en Sliedrecht en de Drechtsteden.

 

Workshop locaties: Body and Spirit Oud-Beijerland

Contact Us

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen vijf werkdagen contact op. Geen respons binnen de aangegeven tijd op je vraag? Neem contact met ons op via: 0624253560

Not readable? Change text. captcha txt
0