Holistisch consult, healing en Persoonlijke ontwikkeling

Ontdek de buitengewone kracht van healing! 

Een verdieping met energiewerk.


Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en wil je graag meer innerlijke rust ervaren? 


 • Voel jij een verlangen naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling
 • Voel jij een drive om je  bewustzijn te vergroten?
 • Wil jij jezelf beter leren kennen, je intuïtie versterken of je op het spirituele pad verdiepen
 • Voel je behoefte om je te verlichten van je last en wil je het  lichaam versoepelen, het versterken van de spieren en het bevorderen van een goede vitaliteit?


Dan is onze holistische manier van werken iets voor jou!


Get in touch with your spark!


Kundalini voor spirituele groei en transformatie.

Deze processen kunnen emotionele, mentale en fysieke symptomen veroorzaken, omdat oude spanningen, trauma's en blokkades worden losgelaten.

Je hebt de keuze tussen een persoonlijke 1 op 1 (of maximaal 2 personen)  sessie of in een klein groepsverband van maximaal 10 personen.1. Emotioneel welzijn

2. Mentale helderheid

3. Spirituele groei


NRGY kundalini awakening

Reconnect healing

Verbindingen met de bron van licht en informatie voor jouw transformatie


De Reconnect healing werkt op alle niveau, fysiek, mentaal en emotioneel. Je ontvangt informatie en licht vanuit de bron en wordt weer verbonden met jezelf. Door de harmoniserende werking ontstaat er gelijk of geleidelijk rust in je lichaam.Door de connectie met jezelf en met de bron van informatie te herstellen, creëer je ruimte, tijd en energie voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om meer controle over je eigen leven te nemen. Laat ons je begeleiden op deze reis naar zelfontdekking en innerlijke balans.Tera Mai Reiki behandeling 


Tera Mai Reiki is een specifieke vorm van energetische healing die gebruik maakt van de helende kracht van universele levensenergie. Het onderscheidt zich door het gebruik van het Usia-systeem, dat afkomstig is uit oude heilige teksten en symbolen.

Het Usui-systeem


Het omvat verschillende niveaus en technieken om de energiestromen in het lichaam te harmoniseren en blokkades op te heffen. Door deze technieken toe te passen, kunnen beoefenaars hun eigen energiebalans herstellen en ook anderen helpen bij het bereiken van fysieke, emotionele en spirituele genezing.


Genezing op diepere lagen

Tera Mai Reiki kan helpen bij het verminderen van pijn, bevorderen van herstel na blessures of operaties, en ondersteunen bij chronische aandoeningen.

Spirituele groei

Het ontvangen van Tera Mai Reiki kan je spirituele ontwikkeling bevorderen, waardoor je een dieper begrip kunt krijgen over jezelf en de wereld om je heen.


Emotionele balans

Door het loslaten van emotionele trauma's en negatieve energieën kun je meer innerlijke vrede ervaren en beter omgaan met stressvolle situaties.

Lange termijn voordelen van onze energie behandelingen 

  • Je komt meer in contact met je eigen levensenergie.
  • Weet en begrijp meer waar je emoties vandaan komen.
  • Je kan meer vertrouwen krijgen om een verandering te maken in je leven.
  • Je kan trauma en blokkade los laten zonder therapie.
  • Je keert terug naar jouw natuurlijke staat van


Het is een proces dat je aangaat met jezelf en je onderbewuste. Om deze veranderingen tot stand te brengen zijn er meerdere sessie nodig. We kunnen als mens niet alles in één keer aanpakken. Dat zou te veel zijn voor je zenuwstelsel. Daarom alles in stappen.

Met onze energie behandeling zet  je de stap naar de verandering in jouw leven.