home

Cursus & training

 

 

Workshop ‘ontwikkel je intuïtie’ .

De belemmering die je ondervindt zijn net als lichamelijke pijnen een teken om beter voor jezelf te zorgen. Wat zit er bij jou in de weg om jezelf lief te hebben en beter naar jezelf te luisteren? Zou jij willen weten hoe je kunt luisteren naar je tekens vanuit je ziel? zorg dan dat je erbij bent op deze avond!

Wil jij erachter komen wat jou belemmerd om beter voor jezelf te zorgen?

Data is nog onbekend. Locatie: Lockhorst te Sliedrecht

 

 

Meditatie avond te Barendrecht!

April 2019 gaan we wederom van start met de meditatie in Barendrecht! Ben jij toe aan rust en een gezellig onderonsje met gelijkgestemde?

Data : 4 April 2019 19:30

Wat meditatie voor jou kan doen op: emotioneel, mentaal en lichamelijk vlak!

  • Het brengt de gedachten tot rust;
  • ontspannen in je lichaam en in het nu zijn;
  • tijd maken is een cadeautje voor jezelf;
  • brengt meer balans en inzicht, dus minder zorgen.

Eens per  maand begeleiden Petra Roodbol en Annie Hulters deelnemers van de meditatie naar innerlijke rust. Neem de donderdag avond tijd voor je eigen ontwikkeling en doe met ons mee in een gezellig en klein groepje deelnemers.

De eerste keer meditatie is geheel gratis, daarna betaal je een klein bedrag van 12,50 per meditatieavond.

Wil jij hierbij zijn? schrijf je in via de button( ik doe mee in de meditatie) De meditatie gaat door bij voldoende aanmeldingen en dient contant te worden voldaan bij je tweede bezoek. In een bevestiging mail ontvangt u  de locatie.

 

U mail adres kan gebruikt worden voor nieuwsbrieven. Geen info ontvangen? stuur een mail met afmelden..

[]

 

 

 

 

 

Frits: “Wat ik belangrijk vind is mijn persoonlijke ontwikkeling en de ballast die ik meedraag vanaf mijn jeugd te leren loslaten. De manier waarop Annie de spiegel voorhoudt en je laat inzien waar problemen vandaan komen die al tientallen jaren spelen vind ik erg prettig. Elke keer als ik een consult heb gehad dan voelt dat positief en kan ik weer werken aan de volgende stap. Ook bij fysieke klachten die ik heb gehad heb ik consulten gehad waarbij de klachten zo goed als verdwenen. Ze laat me inzien dat de geest veel invloed heeft op het menselijk lichaam”.
“Tevens heb ik de cursus intuïtieve & spirituele ontwikkeling gevolgd, deze was zeer leerzaam en is op een heel prettige manier gegeven.

Groetjes Frits.

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt