Reis naar Ibiza 10 – 14 okt 2019

Reis naar je bewustzijn.

Ga met ons mee en ervaar je innerlijke rust!

“Aarden en uit je hoofd gaan is hier kinderspel. “

Sol Beach Hotel Santa Eulalia el Rio Ibiza

 

Dagelijkse meditatie brengt jou balans in je lichaam en geest en er is nog meer. Als je wilt ontspannen en tot rust wilt komen, maar dat in combinatie met jezelf (her)vinden dan is dit de spirituele reis naar Noord-Ibiza waar je bij wilt zijn!!

 

 

 

Eindelijk is het dan zover! De reis waar we met liefde aan gewerkt hebben om wederom een geweldige en bijzondere tijd te beleven. Deze keer staat Ibiza, het eiland dat bekend staat om zijn hoge en zuivere  energie, op onze agenda. De reis is niet alleen naar je bestemming, maar ook naar de innerlijke bestemming genaamd ‘rust’ en ontspanning.

Een combinatie van een intuïtieve ontwikkeling  en genieten. Je leert hoe jij je energie nog beter zuiver kan houden en hoe je bewust naar je lichaam en geest kunt luisteren. Je komt te weten wat jou manier is in   meditatie en deze meditatie methode beter te begrijpen, zodat je dit in je dagelijks leven kunt toepassen om meer rust en balans te vinden in je drukke bestaan.

Je leert de basis van:

  • Wat is meditatie en hoe pas ik het toe;
  • wat is intuïtie;
  • het belang van de juiste voeding op aards en spiritueel niveau;
  • Spring Forest Qi-Gong; The Flow beweging.
  • energie beheer ( de aura verdichten en openen)
  • And last but not least : genieten van de natuur en gezelligheid.
  • Klik hier en check out de Folder Ibiza Oktober 2019 

 

Ibiza heeft een energie die diep verbonden is met moeder aarde, prachtige landschappen, ruimte, rust en stilte, maar ook kracht en een prima keuken. Het is het eiland dat je in je leven zeker wilt ervaren met vriendelijke mensen.

Kortom, het wordt
een veelzijdige reis, waarin we samen zowel het eiland als je ware zelf ontdekken.

 

 

Klik op de button met de tekst: Ik ga mee en geniet van de verzorde reis naar Ibiza. Nog 4 plaatsen beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

“Mijn spirituele ontdekkingsreis begon op het moment dat ik je heb gesproken. Dankzij je energiewerk en life spirituele coaching leerde ik mijzelf te kennen. Over een periode van vijf jaar, vol met  liefde en licht, groei en bloei ik uit tot gebalanceerd vrouw die weet wat haar levensdoel is. Het voelen van mijn emoties door middel van het begrijpen van mijn lichaam en  signalen. Ook dankzij jou Annie, leerde ik mijn visioenen en dromen begrijpen.
Het mooist, wat ik heb ervaren, was de spiritueel reis in Ierland. Een openbaring van mijn leven. Ik werd onthuld tot krachtig vrouw, die durft te uitspreken wat haar hart wenst. Ik krijg meer zelfvertrouwen in  wie ik ben en wat ik doe.
Lieve Annie, ik dank je met heel mijn hart voor je energiewerk en spirituele life coaching. Jij bent een pracht mens met veel geduld, liefde en licht. Het is altijd een feest bij jou te komen, want ik ga dan met vol energie en blij hart weer naar huis toe”.  Anka

 

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt