Holistisch consult, healing en Persoonlijke ontwikkeling

Holistisch medium consult 


Genezing op diepere lagen van je bewustzijn.

Wat een bijzondere ervaring. De eerste behandeling gehad en ik merkte gelijk een verschil. Een aanrader!
Nathalja


Na drie sessie zijn er vele veranderingen doorgezet in mijn patronen. Ik voelde mij na de eerste sessie al veel rustiger en merkte verschil op meerdere vlakken.


Anoniem

Ik heb de healing als zeer prettig ervaren. Er kwamen beelden van iets dat ik niet los kon laten. Nu merk ik dat ik er al veel beter mee om kan gaan. Als vanzelf kwam er veel meer ruimte in mezelf.

Jolanda

Als je blijft doen wat je altijd deed krijg je meer van hetzelfde


Om te veranderen moet je naar binnen keren en aanpakken wat je al die tijd al dwarszit en blokkeerd. Pijn in je lijf, onrust en angst, rouw verwerking, verdriet, trauma, onzekerheid, vlucht- vecht- bevriezinggedrag, overleven en nog vele andere mechanisme zijn een teken dat je wat extra hulp kan gebruiken om meer helderheid te ontvangen in jouw leven en om je ware zelf te hervinden. 


  • Kom ik contact met the spirit world die je graag helpt meer rust te ervaren, zodat je verder kunt in je leven. 
  • Ontvang de boodschappen van je dierbare die bijdragen aan jouw verwerking. 
  • Kom in contact met je ware essentie waardoor je joouw richting beter kunt bepalen.
  • Laat zwaarte los en omarm jouw authenticiteit om te gaan leven op jouw wijze. 
  • Kom achter de ware boodschap van je lichamelijke klacht en de uitwerking van je belemmerende mindset. 


Ga voor een leven met innerlijke rust en kracht, want pas dan krijg je wat je echt wilt en kan je gaan genieten van innerlijke vrijheid en rust. 

Wil jij meer van hetzelfde, dan is dit niets voor jou,

maar ben jij klaar voor een echte verandering? 

Waarom kiezen voor ons healing consult?


Wij geloven dat alles energie is en dat alle ervaringen , overtuigingen, emotie's die belemmeren een blok aan je been worden en je tegenhouden om echt te gaan genieten.


De blokkade kan je kleiner houden, onzeker, angstig en veroorzaken dat je geen zelfliefde en zelfrespect voelt. 

Met onze begeleiding zul je de transformatie doormaken die nodig is om volledig authentiek te leven en onrust te veranderen naar innerlijke rust. Wil je meer weten over een healing consult? Klik HIER 


Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak.  

"Ik voel me herboren na het volgen van het  consult. Ik heb nu een dieper begrip van mezelf en kan met meer liefde naar mezelf kijken." - Anja

Dankzij de begeleiding  bij dit consult, ben ik eindelijk in staat om oude patronen los te laten en mijn eigen pad te bewandelen. Ik ben zeer dankbaar voor deze ervaring." - Mark

""Het holistisch healing consult heeft me geholpen om mijn emotionele blokkades op te ruimen en weer in balans te komen. Ik voel me sterker dan ooit tevoren!" - LisaLauri


VAN ONSCHATBARE WAARDE.

Een reconnect healing van Annie ontvangen is een bijzondere reis. Al meerdere malen heeft deze vorm van healing mij in korte tijd veel inzichten gegeven. Welke mij helpen om meer in lijn te komen met wie ik werkelijk ben. De begeleiding van Annie als therapeut is enorm waardevol. Met veel liefde en vol licht heeft ze mij afgelopen jaar geholpen. Het geen voor mij van onschatbare waarde is. En tevens waar ik heel dankbaar🙏voor ben.