Holistisch consult, healing en Persoonlijke ontwikkeling

Tackel je beperkende overtuiging met NLP

Persoonlijke & zakelijke  transformatie

Geloof jij in jezelf?


 • Heb jij last van je onzekerheid?
 • Merk je dat je overtuigingen je beperken in je leven of in je bedrijf?
 • Weet jij niet hoe je de verandering maakt, zodat je stappen kunt maken?
 • Heb je twijfels, angsten of ander items die je vast zetten?


Dan is dit iets voor jou!


Onze combinatie van doeltreffende transformatie methoden  van mediamieke regressie en hypnotherapie en NLP coaching bieden de mogelijkheid om je mindset  te veranderen!

Together, let's make your  life better

Verander je mindset


Door deze drie elementen met elkaar in harmonie te brengen, kunnen we verandering teweegbrengen in onszelf en anderen.

Een belangrijk aspect van NLP is het begrip van de kracht van onze innerlijke overtuigingen en hoe deze ons gedrag beïnvloeden. Met behulp van specifieke technieken kunnen we negatieve overtuigingen vervangen door positieve, waardoor we nieuwe mogelijkheden creëren om succesvolle resultaten te behalen.


NLP biedt ook tal van technieken om effectiever te communiceren. Door bewust te worden van onze eigen taalpatronen en lichaamstaal, kunnen we beter begrijpen hoe anderen ons interpreteren. Hierdoor kunnen we onze communicatie aanpassen om meer harmonie en begrip te creëren in persoonlijke relaties of professionele situaties.


Wat kun je met NLP veranderen?


Of het nu gaat om het overwinnen van angsten of fobieën, het verbeteren van zelfvertrouwen, het verminderen van stress of het bereiken van persoonlijke doelen - NLP kan je helpen. Het is een krachtig instrument dat je in staat stelt om belemmerende patronen te doorbreken en nieuwe, positieve gewoontes te ontwikkelen.
Voor wie is NLP?


Nou, eigenlijk voor iedereen! Of je nu een professional bent die betere communicatieve vaardigheden wil ontwikkelen, een manager die zijn team effectiever wil leiden, of gewoon iemand die zijn persoonlijke groei en welzijn wil verbeteren - NLP biedt waardevolle inzichten en technieken voor iedereen.Dus waar wacht je nog op?


Ontdek de wereld van NLP en onze diepgaande persoonlijke transformatie  methoden en zie hoe het jouw leven kan veranderen. Met zijn eenvoudige maar effectieve benadering kunnen we je helpen om meer controle over je gedachten, emoties en gedragingen te krijgen. Begin vandaag nog met het creëren van positieve verandering in je leven!


(NLP) Neuro-Linguïstisch Programmeren, is een fascinerende benadering die je helpt om je  geest en communicatiepatronen te begrijpen. NLP biedt jou de tools om je gedachten, emoties en gedragingen positief te beïnvloeden. Dit werkt door tot op het neurologisch stelsel (je zenuwstelsel), taal (zowel verbale als non-verbale communicatie) en programmering (onze gedragspatronen).

3 sessie's

NLP  traject 


 • 3 x NLP coaching in de praktijk of online
 • Handvatten op je transformatie actief te houden.
 • Hypno en regressie therapie
 • Online oefeningenPrijs: 3 x NLP coaching 350,00


NLP Consult

Persoonlijke ontwikkeling • 1 NLP coaching sessie 60 minuten in de praktijk of online
 • Ontvang handvatten om je transformatie actief te houden. 
 • Hypno en regressie therapie 


Prijs 120,00 per 75 minuten

Zakelijke coaching


 • maximaal 3 maanden begeleiding en coaching
 • De basis van je bedrijf helder in beeld
 • Persoonlijke beperkende overtuigingen transformeren
 • Doorgaan of loslaten!
 • Jouw passie en missie


Prijs vanaf  495,00

Ik kwam in eerste instantie voor een consult in verband met een trauma naar aanleiding van auto ongeluk waardoor ik nauwelijks nog zelf durfde te rijden of als passagier in een auto te zitten.


De eerste afspraak was heftig, maar ik wist gewoon dat ik bij Annie aan het juiste adres was.


Voor het 2e consult moest ik zelf 50min in de auto zitten wat best een stress in mijn lichaam veroorzaakte en na de behandeling zat ik zo ontspannen in de auto.


Na de 3e keer heb ik me aangemeld voor een cursus en ben nu al zo dankbaar voor de ervaringen die we zover hebben mogen doen. Ik kan me geen betere coach wensen, Annie doet echt fantastisch werk en is een echte Engel. <3 <3

Liza - Zwitserland

unsplash